Burger night: Στο Bella Vespa οι Τετάρτες ανήκουν στους καλοφαγάδες!

Είμαι από τους ανθρώπους που μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορες γεύσεις. Οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί με ρωτάνε πού μπορούν να βρουν ωραίο burger αλλά να συνδυάζει και φιλόξενο περιβάλλον. Πρόσφατα βρέθηκα στο Bella Vespa στη Γλυφάδα με μία φίλη μου. Ήταν Τετάρτη, η μέρα που έχει καθιερωθεί ως burger night.

Βέβαια εμείς πήγαμε λίγο πριν το κλείσιμο της κουζίνας λόγω του ότι είχαμε μία άλλη υποχρέωση νωρίτερα. Δεν είναι η πρώτη φορά που τρώω στο Bella Vespa καθώς εκεί για πρώτη φορά δοκίμασα το περίφημο brunch που σερβίρεται κάθε Σάββατο.

Διαβάστε επίσης: Bella Vespa: Τα Σάββατα «σερβίρει» brunch από τα μαγικά χέρια του σεφ Δημήτρη Χατζηδημητρίου

Ο σεφ, Δημήτρης Χατζηδημητρίου για μία ακόμη φορά έκανε τα μαγικά του και συγκεκριμένα για αυτή τη βραδιά”δημιούργησε” 4 μοναδικές επιλογές πειραγμένες με ιδιαίτερο τρόπο και σας τις παρουσιάζουμε!

Fungo 

Ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι , κατσικίσιο τυρί, φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους. Θυμάρι και χειροποίητη μαγιονέζα τρούφας στο δικό μας ψωμάκι, συνοδευόμενο από τραγανές πατάτες wedges.

https://www.travelgirl.gr/o-ioannis-pantelidis-mas-mathainei-na-mageirevoyme-marinarismenes-brizoles-me-saltsa-bbq-barbekiou/

Formatzio paradiso

100% μοσχαρίσιο μπέργκερ από δύο κοπές με μοτσαρέλα, ταλέτζιο, κρέμα πεκορίνο, ντομάτα και αφράτο bun συνοδευμένο από τραγανές πατάτες wedges.

Tartufi con coda

Σιγομαγειρεμένη κοκκινιστή ουρά μόσχου με ρικότα, φρέσκια τρούφα, αφράτο μπέργκερ bun συνοδευμένο από τραγανές πατάτες wedges.

il padrino

Ζουμερό μπιφτέκι 220 γρ. από 3 κοπές (sirloin, short rib, flank), αυγό, καπνιστή πανσέτα, με χειροποίητη μπάρμπεκιου σος, τυρί κρέμα συνοδευμένο από τραγανές πατάτες wedges.

Εγώ παρήγγειλα το Tartufi con coda και η φίλη μου, το formatzio paradiso. Ωραίες γεύσεις “παντρεμένες” με υλικά που και ο πιο απαιτητικός πελάτης θα φύγει ικανοποιημένος. Εγώ τουλάχιστον που δεν είμαι φαν του burger, το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάω νωρίτερα μιας και οι “πόρτες για τη βραδιά burger” ανοίγουν στις 19.00.

Ο Χρήστος Γεωργιάδης εκείνο το βράδυ ήταν στην κουζίνα και του ζήτησα να μου κάνει δύο προτάσεις σε όσους αγαπούν τα burger και σε όσους δεν είναι λάτρεις.

Για όσους δεν είναι φαν του burger μία δοκιμή θα τον πείσει και θα του πρότεινα το il padrino που είναι μία κλασική και καλή επιλογή ενώ για όσους είναι μυημένοι στον κόσμο των burger η πρότασή μου είναι το fungo 

Φωτο: Δημήτρης Χατζηδημητρίου

Φωτογραφίες: Μαρκέλλα Σαράιχα (samsung s7)

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.