Συνταγή για πεντανόστιμη νηστίσιμη κασερόπιτα!

Η κασερόπιτα είναι πεντανόστιμη και φυσικά μπορείς να την κάνεις νηστίσιμη και να την απολαύσεις! Ακολούθησε τα βήματα της παρακάτω συνταγής και θα με θυμηθείς στο αποτέλεσμα.

ΥΛΙΚΑ:

• 2 φύλλα σφολιάτας έτοιμα κατεψυγμένα
• 10 φέτες νηστίσιμο κασέρι
• 3 μανιτάρια
• 1 πράσινη πιπεριά
• 1 κόκκινη πιπεριά
• λίγη ρίγανη
• 4 κ.σ. κέτσαπ
• 3 κ.σ. μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

• Αφού ξεπαγώσουν τα φύλλα σφολιάτας, λαδώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το ένα φύλλο.
• Απλώνουμε πάνω σ’ αυτό το κέτσαπ και την μουστάρδα τα οποία προηγουμένως τα έχουμε ανακατέψει μεταξύ τους.
• Στη συνέχεια, τοποθετούμε ομοιόμορφα πάνω στο φύλλο το νηστίσιμο κασέρι, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τη ρίγανη.
• Προσθέτουμε και το επάνω φύλλο, το οποίο το λαδώνουμε. Στη συνέχεια, χαράζουμε την πίτα μας και ρίχνουμε από πάνω λίγες σταγόνες νερό με το χέρι.
• Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις περίπου 35 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.