Συνταγή για ψαρονέφρι με σως φέτας σε πέντε λεπτά

Το τρυφερό χοιρινό κομμάτι ψαρονέφρι έχει πολλές καλές ιδιότητες. Προτιμήστε το αφού έχει μόνο 6% λιπαρά και μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ:
500 γρ. ψαρονέφρι
6 κ. σούπας ελαιόλαδο
χυμός από 1 λεμόνι

λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ:
200 γρ. φέτα
λίγο γάλα
4 κ. σούπας ελαιόλαδο

Κόβουμε το ψαρονέφρι σε πολύ μικρά κυβάκια και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το αλάτι και τη ρίγανη. Χτυπάμε τα υλικά για τη σος στο μικρό μιξεράκι της κουζίνας για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει η σος βελούδινη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.