Το travelgirl.gr παρουσιάζει την συνταγή για την πιο γρήγορη μακαρονάδα του κόσμου!

Είσαι λάτρης της μακαρονάδας σαν κι εμένα; Τότε σου έχω ευχάριστα νέα ειδικά αν δεν είσαι και τόσο πολύ της μαγειρικής! Ακολούθησε βήμα βήμα την παρακάτω συνταγή και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.Δοκιμάστε τη με μακαρόνια ολικής άλεσης, βρασμένα σε (κατά προτίμηση σπιτικό) ζωμό από κοτόπουλο, βοδινό ή λαχανικά.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

400 γρ. spaghetti ολικής άλεσης
700 ml σπιτικό ζωμό (κοτόπουλου, βοδινού ή λαχανικών) ή νερό με 2 έτοιμους κύβους ζωμό
2 κ.σ. ελαιόλαδο

200 γρ. κατίκι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος Εκτελεσης

Μόλις ο σπιτικός ζωμός έρθει σε βρασμό, προσθέτουμε το λάδι και τα μακαρόνια τα οποία βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Βάλτε καλυτερα λιγότερα νερό παρά περισσότερο, και αν απορροφηθεί πριν βράσουν τα μακαρόνια, προσθέστε από το βραστήρα σας βραστό νερό. Ιδανικά, τα μακαρόνια θα πρέπει να βράσουν έχοντας απορροφήσει την δεδομένη από την αρχή ποσότητα νερού/ζωμου.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα και ενώ θα έχουν ελάχιστο νεράκι ακόμη, ριχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια, το κατίκι και ανακατεύουμε να πάει παντού και να δέσει με τον ζωμό.
Τρίβουμε λίγο φρέσκο πιπέρι και σερβίρουμε!

*extra tip: Για ένα γευστικό twist μπορείτε να τρίψετε ροζ ή κόκκινο πιπέρι αντί για μαύρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.