To travelgirl.gr σου παρουσιάζει το πιο «γρήγορο» σπιτικό παγωτό!

Σου αρέσουν τα παγωτά και θέλεις να τα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι; Σίγουρα καποια από αυτά είναι δύσκολο να τα παρασκευάσεις μόνη σου γιατί θέλουν αρκετές ώρες. Ωστόσο εγώ θα σου παρουσιάσω μία εύκολη συνταγή που θα χρειαστείς μόνο 2 υλικά!

Υλικά

600 ml (2 ½ κούπες) κρέμα γάλακτος για ζαχαροπλαστική
1 κουτάκι γάλα ζαχαρούχο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάτε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει αφρατέψει. Προσθέτετε το ζαχαρούχο και χτυπάτε καλά, μέχρι να γίνουν μία απαλή κρέμα.

Το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε να παγώσει για 8 ώρες, πριν σερβίρετε.

Αν θέλετε, πριν το καταψύξετε, μπορείτε να προσθέσετε ξηρούς καρπούς ή κομμάτια σοκολάτας ή μπισκότα oreo σπασμένα σε μικρά κομμάτια. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια φρούτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.