Ο χώρος του A Jewel Made In Greece στο attica City Link φωτίζεται με sparkly διάθεση στις 17 Δεκεμβρίου

Λίγο πριν από τις γιορτές, η πόλη αποκτά τη δική της λαμπερή στιγμή! Το A JEWEL MADE IN GREECE σας προσκαλεί σε μια βραδιά, όπου όλα λάμπουν περισσότερο.  Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, από τις  17:00 έως τις 20:00, ο χώρος του A Jewel Made In Greece στο attica City Link φωτίζεται με sparkly διάθεση και υποδέχεται το κοινό σε ένα chic Χριστουγεννιάτικο event γεμάτο γιορτινή μαγεία.

Ο χώρος του A Jewel Made In Greece στο attica City Link φωτίζεται με sparkly διάθεση στις 17 Δεκεμβρίου

Ο χώρος του A Jewel Made In Greece στο attica City Link φωτίζεται με sparkly διάθεση στις 17 Δεκεμβρίου
Ο χώρος του A Jewel Made In Greece στο attica City Link φωτίζεται με sparkly διάθεση στις 17 Δεκεμβρίου

 Η εντυπωσιακή ambassador του brand, Μαρία Κορινθίου, μία από τις πιο φωτεινές παρουσίες του θεάτρου και της τηλεόρασης, θα βρίσκεται εκεί για να χαρίσει ακόμα περισσότερη λάμψη στη βραδιά, να αναδείξει τα αγαπημένα της κομμάτια και να μοιραστεί την αγάπη της για το ελληνικό κόσμημα μέσα από glamorous, ζεστές στιγμές.

Στο στολισμένο χώρο του A Jewel Made in Greece, το σύγχρονο ελληνικό κόσμημα αποκτά τη δική του γιορτινή λάμψη. Πολύτιμα μέταλλα, λεπτοδουλεμένες δημιουργίες και σχέδια που ακτινοβολούν κάτω από τα φώτα των γιορτών δημιουργούν μια sparkly “gallery feeling” εμπειρία, ιδανική για όσους αναζητούν κομμάτια που ξεχωρίζουν.

 Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι επισκέπτες θα μπορούν να:

Ανακαλύψουν λαμπερές δημιουργίες για τις Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις τους

Βρουν elegant & meaningful δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Ζήσουν την πιο chic, Χριστουγεννιάτικη-sparkling ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης

Λάβουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο δώρο από την ομάδα του AJMIG. 

H μοναδική Ελληνική πλατφόρμα κοσμήματος AJMIG, που ξεκίνησε από την ιδιαίτερη και πολυσήμαντη γοητεία του σύγχρονου Ελληνικού κοσμήματος,

από την δημιουργό και λάτρη του κοσμήματος, Μαίρη Σαμόλη, βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του μεγαλύτερου ελληνικού πολυκαταστήματος attica City Link, προβάλλοντας κοσμήματα υψηλής αισθητικής και αξίας, μοναδικών υφών, υλικών και σχεδίων με την υπογραφή 23 επιλεγμένων δημιουργών Σύγχρονου Ελληνικού Κοσμήματος και brands, πιστοποιημένα από το IGLcert του έγκριτου γεμολόγου Γιώργου Σπυρομήλιου.

A JEWEL MADE IN GREECE

attica City Link, Πανεπιστημίου – 4ος όροφος

www.ajewelmadeingreece.gr

A JEWEL MADE IN GREECE @ attica:

Athenart

Avelia Nama

Bizoux Bijarres

Caroline Svedbom

Elena Andreou

Ileana Makri

K.AND.

Kokodialma

Liana Vourakis

Mary Gaitani

Mary Samoli

MORPHE Designs

Olga Belligianni

Orofasma

POLINA ELLIS

THALLO

3Dream

Tina Kotsoni

Vasso Galati

Vally Kondidis

Victory Of The People

Konstantinos Valaes

Support by IGLcert

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.