Δωρεά βιβλίων στη Θεραπευτική Κοινότητα Καρτερών του ΕΟΠΑΕ από τη Δικηγορική Εταιρεία Δημητριάδης/Βιτωρος

Χρησιμοποιώντας τη φράση του St. King “Τα βιβλία είναι μια μοναδική μαγεία που τα παίρνεις μαζί σου”, ο Γρηγόρης Δημητριάδης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, την πρωτοβουλία της Δικηγορικής Εταιρείας Δημητριάδης/Βιτωρος, να προχωρήσει στη δωρεά βιβλίων για τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας Καρτερών, του ΕΟΠΑΕ.

Δωρεά βιβλίων στη Θεραπευτική Κοινότητα Καρτερών του ΕΟΠΑΕ από τη Δικηγορική Εταιρεία Δημητριάδης/Βιτώρος

Δωρεά βιβλίων στη Θεραπευτική Κοινότητα Καρτερών του ΕΟΠΑΕ από τη Δικηγορική Εταιρεία Δημητριάδης/Βιτώρος
Δωρεά βιβλίων στη Θεραπευτική Κοινότητα Καρτερών του ΕΟΠΑΕ από τη Δικηγορική Εταιρεία Δημητριάδης/Βιτώρος

Το υλικό  μπορεί να αξιοποιηθεί μέσω διάφορων θεραπευτικών δραστηριοτήτων, που λαμβάνουν χώρα στη δομή, όπως σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, λογοτεχνίας, εναλλακτικής ψυχαγωγίας και καλλιέργειας κοινωνικών δεξιοτήτων.

Η διασύνδεση του ΕΟΠΑΕ με την κοινωνία, και με τους ανθρώπους που δείχνουν έμπρακτα την ευαισθητοποίησή τους, είναι ιδιαίτερα σημαντική για το έργο του Οργανισμού, προκειμένου να παρέχει ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης και εξαρτητικώνσυμπεριφορών.

Δείτε το post του κ. Δημητριάδη στο Instagram:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.