Εθνικό Θέατρο: Ελεύθερη πρόσβαση στο αρχείο με θρυλικές παραστάσεις

Το Εθνικό Θέατρο όπως γνωρίζουν όλοι έχει στο αρχείο του εξαιρετικές παραστάσεις. Τώρα τις διαθέτει εντελώς δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα του.  Το αρχείο του περιλαμβάνει φωτογραφίεςπρογράμματα και δημοσιεύματα για τις παραστάσεις του από το 1932 έως και το 2006. Πολλές παραστάσεις από το 1994 και μετά περιλαμβάνουν και βίντεο το οποίο διατίθεται επίσης ελεύθερα προς το θεατρόφιλο κοινό.

Εθνικό Θέατρο: Ελεύθερη πρόσβαση στο αρχείο με θρυλικές παραστάσεις

View this post on Instagram

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αναστολή Λειτουργίας των Σκηνών του Εθνικού Θεάτρου για 15 ημέρες Το Εθνικό Θέατρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναστέλλει τη λειτουργία όλων των σκηνών του για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών. Αναλυτικά οι παραστάσεις που ακυρώνονται: Κεντρική Σκηνή ▪️Η κυρία του Μαξίμ του Ζωρζ Φεντώ (θα οριστεί νέα ημερομηνία έναρξης παραστάσεων) Θέατρο Rex – «Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη» ▪️Φεγγάρι από χαρτί των Μιχάλη Ρέππα –Θανάση Παπαθανασίου Θέατρο Rex – Σκηνή «Κατίνα Παξινού» ▪️Παίζοντας το θύμα των Όλεγκ και Βλαντιμίρ Πρεσνιακόφ (θα οριστεί νέα ημερομηνία έναρξης παραστάσεων) Θέατρο Rex – Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη» ▪️Μαθήματα πολέμου ΙΙΙ Αθηναίων Δράματα ▪️Χίλιες και μια ιστορίες του Μάικ Κέννυ Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» ▪️Hotel Éternité του Γιάννη Καλλαβριανού Επίσης σημειώνεται ότι έχει ήδη ανασταλεί η λειτουργία της Δραματικής Σχολής σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και όλων των Εργαστηρίων. Η Βιβλιοθήκη του Εθνικού Θεάτρου θα παραμείνει κλειστή για το κοινό το παραπάνω διάστημα. — Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους (από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00) ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210 7234567 για εισιτήρια που έχουν προαγοραστεί μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή ηλεκτρονικά. #εθνικοθεατρο #εθνικο_θεατρο #εθνικό_θέατρο_ελλάδας #εθνικόθέατρο #greeknationaltheatre #nationaltheatreofgreece #ntg #gnt #ethnikotheatro #εθνικο

A post shared by Εθνικό Θέατρο Ελλάδας (N.T.G.) (@g.n.theatre) on

Οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν στο αρχείο του Εθνικού Θεάτρου είτε χρονολογικά είτε αλφαβητικά σύμφωνα με το όνομα της παράσταση. Το συγκλονιστικό αρχείο με τις  θρυλικές παραστάσεις που άφησαν εποχή είναι διαθέσιμο σε όλους εμάς που #menoumespiti.

Εθνικό Θέατρο: Ελεύθερη πρόσβαση στο αρχείο με θρυλικές παραστάσεις
Εθνικό Θέατρο: Ελεύθερη πρόσβαση στο αρχείο με θρυλικές παραστάσεις

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο του Εθνικού Θεάτρου εδω.

Διαβάστε επίσης: Θέατρο Πορεία: Ελεύθερη πρόσβαση σε 12 παραστάσεις από το αρχείο του θεάτρου-Διαβάστε το μήνυμά του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.