Ο Δημήτρης Μπάσης σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη

Ο Δημήτρης Μπάσης θα εμφανιστεί στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη το Σάββατο 13 Ιουνίου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, παρουσιάζοντας μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη συναίσθημα, μεγάλες επιτυχίες και αυθεντική λαϊκή ψυχαγωγία.

Ο Δημήτρης Μπάσης σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη

Ο Δημήτρης Μπάσης σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη
Ο Δημήτρης Μπάσης σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και συγκίνηση, ο σπουδαίος ερμηνευτής παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και διαχρονικές δημιουργίες κορυφαίων συνθετών που σημάδεψαν το ελληνικό τραγούδι. Με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του και τη βαθιά ερμηνευτική του δύναμη, ο Δημήτρης Μπάσης συνεχίζει να ξεχωρίζει ως ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του.

Με πολυετή πορεία, σημαντικές συνεργασίες και πολυάριθμες εμφανίσεις σε σημαντικά θέατρα και συναυλιακούς χώρους, κάθε ζωντανή του εμφάνιση αποτελεί μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία που ενώνει το διαχρονικό λαϊκό τραγούδι με τη μαγεία των καλοκαιρινών συναυλιών.

Μαζί του, η Έλενα Φούντα, μια νέα τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για το ταλέντο της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία.

Στην καλοκαιρινή αυτή περιοδεία τον συνοδεύουν σπουδαίοι μουσικοί: ο κορυφαίος σολίστ του κλαρίνου Μάνος Αχαλινωτόπουλος, ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Γιάννης Σινάνης, στενός συνεργάτης του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου, ο πολυτάλαντος μαέστρος Τάσος Αθανασιάς, καθώς και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς

Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης

Κλαρίνο: Μάνος Αχαλινωτόπουλος

Κιθάρα: Γιώργος Βαρτσάκης

Τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής

Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος

Ηχοληψία: Μανώλης Ολλανδέζος

Οργάνωση παραγωγής μουσικού σχήματος: 360ο Entertainment

 Παραγωγή: STAGES NETWORK A.E.

Πληροφορίες:

Διάρκεια παράστασης: 120’

Ημερομηνία : Σάββατο 13 Ιουνίου

Ώρα έναρξης : 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/summer/o-dimitris-mpasis-stin-taratsa-tou-lampeti/

στο τηλεφωνικό κέντρο 211 1000 365

Τιμές εισιτηρίων: VIP 35€ (δεν περιλαμβάνεται ελάχιστη κατανάλωση 15€), Α’ ΖΩΝΗ 25€, Β’ ΖΩΝΗ 20€

Φοιτητικό, Ανέργων, Παιδικό (έως 12 ετών), ΑΜΕΑ (χωρίς κινητικά προβλήματα) : 23€ στην Α’ Ζώνη & 18€ στη Β’ Ζώνη.

Τμήμα Ομαδικών Κρατήσεων :

Κώστας Μπάλτας – Γιώτα Καραίσκου- Κατερίνα Σταθάτου: 211- 1026277

Δευτ- Παρ : 11:00 -19:00

Email τμήματος Ομαδικών κρατήσεων: reservations@ath.gr

Ταράτσα Λαμπέτη-Θερινή Σκηνή Γ. Λεμπέση

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, τηλέφωνο: 211 1000 365

Πληροφορίες : www.ath.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.