Προσωρινή Απαγόρευση Λειτουργίας Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας

Διακόψαμε τη λειτουργία του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ από 12 Μαρ. 2020, μετά την Προσωρινή Απαγόρευση Λειτουργίας, που ελήφθη με την Κοινή Υπουργική Απόφαση της 10–3-2020 και την Εγκύκλιο της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της 11-3-2020.

Προσωρινή Απαγόρευση Λειτουργίας Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας

Προσωρινή Απαγόρευση Λειτουργίας Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας
Προσωρινή Απαγόρευση Λειτουργίας Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας

Από την ημερομηνία αυτή παραμένουν στο Σύνδεσμο μόνο οι περιθαλπόμενοι στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (άτομα που μένουν συνεχώς μέσα) σε Χολαργό και Ρόδο με πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας. Ήδη πραγματοποιήσαμε την πρώτη σχολαστική απολύμανση σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους και τα λεωφορεία μας και συνεχίζουμε.

Οι ίδιες ακριβώς οδηγίες και τα αυστηρά μέτρα που εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις μας στην έδρα του Συνδέσμου στο Χολαργό, εφαρμόζονται και στο Παράρτημα της Ρόδου. Ελπίδα και ευχή όλων μας να λήξει όσο πιο ανώδυνα και σύντομα γίνεται η δοκιμασία αυτή.

Κορωνοϊός: “Μη γίνεις σαν τον Γιώργο” -Το νέο video της καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”

Τα social media έχουν μεγάλη δυναμική και αυτό φαίνεται από τις κοινοποιήσεις που έχουν οι καμπάνιες που έχουν δημιουργηθεί για τον κορωνοϊό. Ενα νέο video για τα μέτρα πρόληψης απέναντί του, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» κι ήδη έχει αποσπάσει εκατοντάδες κοινοποιήσεις.

"Μη γίνεις σαν τον Γιώργο" -Το νέο video της καμπάνιας "Μένουμε Σπίτι"
“Μη γίνεις σαν τον Γιώργο” -Το νέο video της καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”

Το νέο βίντεο για τον κορωνοϊό έχει πρωταγωνιστή τον… Γιώργο και καλεί τον θεατή να μην γίνει σαν αυτόν. Ο λόγος, όπως εξηγείται στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, είναι ότι ο Γιώργος σηκώθηκε από το κρεβάτι με συμπτώματα, όπως ο βήχας, και αποφάσισε, παρά ταύτα, να πάει στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στους γονείς του και σε ένα πάρτι. Δείχνει δηλαδή την ανευθυνότητα…

Διαβάστε επίσης: Συνεργασία ΕΟΔΥ-Δήμου Αθηναίων για τον Ελεγχο πολιτών για Covid -19

Αποτέλεσμα των ενεργειών του ήταν να κολλήσουν από τον κορωνοϊό ένας φίλος του και οι γονείς του. Το βίντεο για τον κορωνοϊό στέλνει το μήνυμα ότι με την εμφάνιση κάθε συμπτώματος κάθε πολίτης πρέπει να παραμείνει στο σπίτι του για τουλάχιστον 14 μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.