Εγκλεισμός: Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει σαρώσει τις ζωές μας και πλέον τίποτα δεν θυμίζει το πρόσφατο παρελθόν. Οι ανθρώπινες επαφές έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα ενώ οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν ανατραπεί.

Εγκλεισμός: Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες

Τα λουκέτα μας ακολουθούν παντού και ως σύγχρονο χτικιό στοιχειώνουν της ζωές μας. Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη και κάθε φορά που μας επιβάλλεται ένας νέος εγκλεισμός δεν μπορούμε να φανταστούμε την συνέχεια στη ζωή μας αφού στο τέλος της κάθε φορά μετράμε απώλειες τόσο συνανθρώπων μας όσο και επιχειρήσεων.

Εγκλεισμός: Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες
Εγκλεισμός: Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες

Χόμπι, αθλητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία και πολιτιστικές εκδηλώσεις φαντάζουν ως μια μακρινή γλυκιά ανάμνηση και ο εγκλεισμός μαζί με τον φόβο έχουν σκεπάσει της ζωές μας μα πάνω από όλα τις ψυχές μας. Η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Φώτη Πάσσο παρουσιάζουν ένα βίντεο που αποδίδει φόρο τιμής σε όλους όσους έχουν πληγεί από την πανδημία και τον εγκλεισμό που έχει προκύψει από αυτή. Όπου και να κοιτάξουμε γύρω μας, βλέπουμε μνημεία από τους προγόνους μας και σκεφτήκαμε …  Ίσως πρέπει να φτιάξουμε και εμείς ένα, για να έχουμε να δείξουμε κάτι στους απογόνους μας Ευχόμαστε σε όλους σύντομα οι ζωές μας να αποκτήσουν και πάλι νόημα και όλοι να επιστρέψουμε στην γλυκιά καθημερινότητά μας που τόσο περιφρονούσαμε για χρόνια.

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.