Θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ»: Το πρόγραμμα των διαδικτυακών παραστάσεων

Με δεδομένες τις καταστροφικές επιπτώσεις της πανδημίας του covid-19 που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και ήδη έχει στοιχίσει τη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας παγκοσμίως εξακολουθώντας να απειλεί όλους μας, προκύπτει εκτός από την επιβεβλημένη τήρηση των μέτρων ασφαλείας και η παράλληλη ανάγκη οικονομικής στήριξης κάποιων ευαίσθητων κλάδων όπως ο Πολιτισμός, όπου επιχειρηματίες κι εργαζόμενοι βαδίζουν στα όρια της καταστροφής, αλλά πρωτίστως η ανάγκη όλων μας για ψυχαγωγία και διασκέδαση, μέσα που αποτελούν μέχρι στιγμής το μοναδικό αντίδοτο στη μεγάλη αυτή υγειονομική κρίση που μας φέρνει αντιμέτωπους με την απομόνωση και τον αποκλεισμό.

Θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ»: Το πρόγραμμα διαδικτυακών παραστάσεων

Θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ»: Το πρόγραμμα διαδικτυακών παραστάσεων
Θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ»: Το πρόγραμμα διαδικτυακών παραστάσεων

Το θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ-ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ», μετά από 40 ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης πολιτιστικής δράσης με σεβασμό στο θεατή και μεγάλη παρακαταθήκη στην παραγωγή πολιτιστικών προϊόντων ποιότητος προτείνει ένα σύγχρονο σχέδιο στήριξης του Πολιτισμού με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους διαδικτυακής παρουσίασης θεατρικών και μουσικών παραστάσεων για ενήλικες και παιδιά που αποτελεί εναλλακτικό μέσον διατήρησης της θεατρικής και συναυλιακής ψυχαγωγίας στη χώρα μας μέχρι την πολυπόθητη λήξη της πανδημίας.

To θέατρό μας έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρουσίασης διαδικτυακών παραστάσεων, εφόσον έχει ήση εξασφαλίσει σύνδεση internet με οπτικές ίνες σε υψηλές ταχύτητες, καθώς και εξειδικευμένο συνεργείο live streaming με προσιτό κόστος κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παραγωγού. Διαθέτουμε δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες (κεντρική αίθουσα και μικρή σκηνή φουαγιέ) με άρτιο ήχο, φωτισμό, projector, πιάνο και υποδομή για μουσικά όργανα και μικρόφωνα, όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορούσε να παρουσιάσει διαδικτυακά το θεατρικό ή μουσικό του έργο με άψογο αποτέλεσμα και λογικές τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.