Faust Bar-Theatre-Arts ǀ Πρόγραμμα μουσικής σκηνής από 18 έως 30 Νοεμβρίου

Από swingκαι jazz μέχρι παραδοσιακά ακούσματα και από techno μέχρι έντεχνα, η σκηνή του Faust φιλοξενεί εξαιρετικούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα!

Faust Bar-Theatre-Arts ǀ Πρόγραμμα μουσικής σκηνής από 18 έως 30 Νοεμβρίου

Faust Bar-Theatre-Arts ǀ Πρόγραμμα μουσικής σκηνής από 18 έως 30 Νοεμβρίου
Faust Bar-Theatre-Arts ǀ Πρόγραμμα μουσικής σκηνής από 18 έως 30 Νοεμβρίου

Από τον Μιχάλη και τον Παντελή Καλογεράκη, οι οποίοι θα μας παρουσιάσουν το πρωτοποριακό έργο τους «Ρεμπώτικα», μία δημιουργική συνύπαρξη του ρεμπέτικου κόσμου του Ρεμπώ με τον ποιητικό κόσμο του ρεμπέτικου, έως το full band 6et των Manouche Drome Whistle Accordion SWING Project, οι οποίοι θα μας προσφέρουν μία βραδιά γεμάτη χορό, παρέα με την σχολή JumpnJive Athens Swing Team, και από τους συνήθεις υπόπτους Fat Elvis με το πλούσιο rocknroll υπερθέαμά τους, έως τη Billie η οποία επιστρέφει, πιο Supernatural από ποτέ σε ρυθμούς ρυθμούς nu-disco, synthpop, new wave, wonky pop το πρόγραμμα του Faust τα έχει όλα!

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΓιωργοςΧουβαρδάς | Κωνσταντίνα Κορδούλη 

Φωνές Δεμένες 

Σ’ έναν κόσμο που συνέχεια μας ζητά να ζούμε εντελώς λυμένοι πια απ’ όσα αγαπάμε, εμείς σε πείσμα των καιρών θα παραμείνουμε ΦΩΝΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ” υπόσχονται ο Γιώργος Χουβαρδάς και η Κωνσταντίνα Κορδούλη και την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ενώνουν στη σκηνή του FAUST τους πολύ ιδιαίτερους μουσικούς τους κόσμους και επιμελούνται μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσακαλάκη ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσικές εκπλήξεις και πολύ συναίσθημα, στοιχείο που αποτελεί εξάλλου και το πρώτο κοινό σημείο επαφής τους!

Πιάνο – Ενορχήστρωση: Βασίλης Θεοδωράκογλου

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί) & 12€ (με ποτό)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΦatElvisRocknRollpartyστοFAUST

Οι FatElvis συνεχίζουν να ξεσηκώνουν την πόλη, rocknroλλάροντας στο αγαπημένο τους FAUSTBarTheatreArts, τηνΠαρασκευή 19/11, με ένα πλούσιο rocknroll υπερθέαμα, έχοντας ως αφετηρία τον “Βασιλιά” Elvis και καταλήγοντας στα blues του Νότου. Η ενδιάμεση πορεία περνάει από τους μεγαλύτερους, κλασικούς μουσικούς σταθμούς της Αμερικής και αντίστοιχα της Αγγλίας, όπως τους country ύμνους του Johnny Cash, τα southern rock των Creedance Clearwater Revival, τις μπαλάντες των Tom Jones και JoeCocker, αλλά και όλη τη χορευτική rock’n’roll σκηνή των 60’s με τους γνωστότερους εκφραστές της όπως τους Ray Charles, Little Richard, Jerry Lee Louis και Eddie Cochran.

Οι Φat Εlvis δεν είναι απλώς μία tributeband. Οι εμφανίσεις τους αποτελούν ένα μουσικοθεατρικό υπερθέαμα, καθώς ερμηνεύουν τα τραγούδια με βιωματικό τρόπο σαν να βρίσκονται στα «στέκια» ή στις αρένες της εποχής. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το κοινό παρεκτρέπεται σε κάθε τους εμφάνιση: υστερία και φρενίτιδα χτυπάει τη “νεολαία” από τις πρώτες νότες…

Οι FatElvis είναι:
ChrisSimotas – Κιθάρα
Γιάννης Ζαράγκαλης – Φωνητικά
GiwrgosAdamis – Τύμπανα
Δημήτρης Μπαρούτας – Μπάσο

Rock and roll music, if you like it, if you feel it, you can’t help but move to it. That’s what happens to me. I can’t help it.”
Elvis Presley

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

DJAKYLLA

Ο DJ Αkylla για ακόμα μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στα decks του Faust!

Eίσοδος ελεύθερη

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

MUSEEKERS

Οι Museekers είναι μια μπάντα που αναζητά νέους μουσικούς δρόμους, μέσα από κλασικά, μοντέρνα, ροκ, ποπ και παραδοσιακά μουσικά μονοπάτια. Στη μουσική αυτή εξερεύνηση οδηγητές είναι δύο βιολιά και συνοδοιπόροι τους ένα πιάνο, ένα κοντραμπάσο,τύμπανα και μία φωνή. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, σας περιμένουν να εξερευνήσετε παρέα, μουσικά μονοπάτια – μονόδρομους στη διασκέδαση. 

https://www.facebook.com/themuseekersband

https://www.instagram.com/the_museekers_band/

Παίζουν οι μουσικοί :
Βιολί : Βαβάτσικος Τριαντάφυλλος – Τρεμπίτσκας Αχιλλέας
Πιάνο : Λεγάκης Παντελής
Κοντραμπάσο : Κωνσταντόπουλος Ορφέας
Τύμπανα : Γεννάδης Παναγιώτης
Φωνή : Χατζηνάσιου Αλκμήνη

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό)

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 & 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

«Ρεμπώτικα»

Μιχάλης& Παντελής Καλογεράκης

Μετά τις soldout συναυλίες του Καλοκαιριού, η Μικρή Άρκτος παρουσιάζει ξανά τη νέα δισκογραφική δουλειά των Μιχάλη & Παντελή Καλογεράκη με τίτλο «Ρεμπώτικα» στο FAUST με καλεσμένη τους τη Νεφέλη Φασούλη!

Ρεμπώτικα: οι Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης προτείνουν τη δημιουργική συνύπαρξη του ρεμπέτικου κόσμου του Ρεμπώ με τον ποιητικό κόσμο του ρεμπέτικου. Το «πάντρεμα» των δύο αυτών κόσμων ξεκίνησε το καλοκαίρι 2016, όταν τα αδέρφια Καλογεράκη άρχισαν τη μελέτη της αλληλογραφίας του Ρεμπώ με τον Βερλαίν. Η καλλιτεχνική τους ανησυχία για τη μελοποίηση αυτών των επιστολών τούς οδήγησε σε μία τολμηρή ιδέα: το πάντρεμά τους με ρεμπέτικα τραγούδια, δημοφιλή, αλλά και λιγότερα γνωστά στο ευρύ κοινό. Μία συνομιλία, μία περιγραφή, αλλά ταυτόχρονα και ένας σχολιασμός της θυελλώδους αυτής σχέσης μέσα από την ερωτική θεματολογία των κλασικών ρεμπέτικων. Βασικός άξονας του δίσκου είναι οι σημαντικοί σταθμοί της πενταετούς σχέσης τους, μέσα από εννέα επιστολές τους, οι οποίες μεταλλάχθηκαν σε 9 ρεμπώτικα τραγούδια: από την πρώτη επιστολή τον Σεπτέμβρη 1871  που αποστέλλει ο Ρεμπώ στον 27χρονο ΠώλΒερλαίν, ο οποίος ζούσε νιόπαντρος στο Παρίσι με την έγκυο γυναίκα του μέχρι και την τελευταία τους συνάντηση το 1875, από τη γνωριμία τους μέχρι και τον χωρισμό τους. Ο Παντελής και ο Μιχάλης Καλογεράκης απαγγέλουν και ερμηνεύουν, άλλοτε ρεμπέτικα τραγούδια, κι άλλοτε τις επιστολές των δυο ποιητών. Αποτέλεσμα αυτού: να φτάνει η στιγμή όπου ο λόγος που απαγγέλλεται, με τον λόγο που τραγουδιέται να δένεται αρμονικά και να προσφέρει ένα ακουστικό πλούτο, με αρώματα ποίησης και ρεμπέτικου. Μοιραία λοιπόν προκύπτουν τα Ρεμπώτικα, μία συνομιλία της θυελλώδους αυτής σχέσης και του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Σταθμοί της παράστασης αυτής είναι τα ρεμπέτικα τραγούδια όπως:

Λόγια ανταλλάξαμε βαριά (Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, μουσική: Τώνης Μαρούδας)

Η Καταιγίδα (Στίχοι, μουσική: Τόλης Χάρμας)

Ο Αντώνης ο Βαρκάρης (Στίχοι: Οικονόμου Πιπίτσα, μουσική: Περιστέρης Σπύρος)

Το Παλιόπαιδο (Στίχοι: Σωτηρία Μπέλλου, μουσική: Γαβριήλ Μαρίνος)

Μονά ζυγά (Στίχοι: Δημήτρης Γιαννουκάκης, μουσική: Μιχάλης Σουγιούλ)

Θα φύγω, θα με χάσεις (Στίχοι, μουσική: Γιώργος Μητσάκης)

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ : Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης
ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ: Νεφέλη Φασούλη

ΜΟΥΣΙΚΟΙ :

Μιχάλης Καλογεράκης, κιθάρα

Αλέξης Στενάκης, κλαρινέτο, σαξόφωνο

Στράτος Γκρίντζαλης, μπουζούκι, μαντολίνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ : Αγγελής Τσότρας

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ : Ανδρέας Γεωργιάδης

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

Είσοδος: 12(περιλαμβάνει κρασί ή μπύρα)

ΤΡΙΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΝΙΝΙΡΑΚΗ // Αηδόνι στο κλουβί

Η Εμμανουέλα Νινιράκη, μια νέα αλλά «έτοιμη» φωνή που μπήκε στη ζωή μας πριν λίγο καιρό με τον πρώτο της δίσκο «Αηδόνι στο κλουβί» σε ποίηση Ναπολέοντα Λαπαθιώτη και μουσική Χάρη Μανουσάκη, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του FAUST, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

Στην συνάντηση αυτή, η Εμμανουέλα στην ερμηνεία και ο Χάρης στην μουσική, θα παρουσιάσουν αυτή την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, από την οποία ήδη το ομότιτλο του δίσκου «Αηδόνι στο κλουβί» πετάει με επιτυχία στον ραδιοφωνικό αέρα. Τα τραγούδια τους παρουσιάζονται πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά- ακούσματα, διασκευασμένα με τη δική τους ματιά με στοιχεία από τις δικές τους καταβολές και με μια πολύ ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική διάθεση. Ηλεκτρικοί κι ακουστικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι νέο.

Με την ευχή τα τραγούδια τους να μας ταξιδέψουν όσο γίνεται πιο μακριά και να μας φέρουν όσο γίνεται πιο κοντά… περιμένουμε να συναντηθούμε στον ιδιαίτερο και ζεστό χώρο του FAUST και να τους απολαύσουμε.

«Όσο οι άνθρωποι ψάχνουμε το κλειδί που ξεκλειδώνει το κλουβί μας, ιδιαίτερα στη συγκυρία που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, ένα αηδόνι βρίσκει το δρόμο του και είναι έτοιμο να πετάξει για να μοιραστεί τις ιστορίες του. Ιστορίες από έναν κόσμο που ισορροπεί ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, μ’ έναν τρόπο τρυφερό και αληθινό.»

Εμμανουέλα Νινιράκη

Συντελεστές:

Εμμανουέλα Νινιράκη | Ερμηνεία

Χάρης Μανουσάκης | Ακουστική κιθάρα

Νίκος Βογιατζάκης | Ηλεκτρική κιθάρα

Info:

Τραγούδι: Εμμανουέλα Νινιράκη

Κιθάρα: Χάρης Μανουσάκης

Ηλεκτρική κιθάρα: Νίκος Βογιατζάκης

Έναρξη: 9.30

Είσοδος: 5 ευρώ

Οργάνωση Παραγωγής: Formiggart

Επικοινωνία – Προβολή στα media: Zuma Communications

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

MANOUCHE DROME WHISTLE ACCORDION SWING PROJECT ΜΕ JUMP N’ JIVE ATHENS SWING TEAM

Μετά από επτά χρόνια, το full band 6et τωνManoucheDrome Whistle Accordion SWING Project επιστρέφει για μία εμφάνιση στο Faust σε μία βραδιά γεμάτη χορό, παρέα με τη σχολή Jump n’ Jive Athens Swing Team. Οι Μanouche Drome, μετά τη μεγάλη επιτυχία του Musette και του Μusette Chante project, δημιουργούν μια νέα μουσική εμπειρία με αναφορά στο swing των δεκαετιών του ’30 και του ’40. Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από τη γενέτειρα του Django Reinhardt, το Βέλγιο και συνεχίζει στο Παρίσι, όπου η gypsy jazz μουσική του Μεσοπολέμου συνάντησε το swing ακορντεόν του Gus Viseur, καταλήγοντας στη Bρετανία και την gypsy jazz με αγγλικό στίχο. Τα κομμάτια που ερμήνευσε η Βeryl Davis και ο ήχος του accordeon swing συναντούν γνωστές jazz μελωδίες εκείνης της εποχής και δημιουργούν μια ξεχωριστή gypsy jazz γιορτή. Oι ManoucheDrome παραμένουν αφοσιωμένοι στο μουσικό ιδίωμα του τότε και σε συνδυασμό με το swing ακορντεόν και την εκρηκτική Νάντια Μάντη στο τραγούδι προσκαλούν το κοινό να «σφυρίξει» στους ρυθμούς του swing και να μεταφερθεί σε μια άλλη εποχή. Πιστοί, όπως πάντα στην παράδοση του DjangoReinhardt οι ΜanoucheDrome δημιουργούν ένα project που ξεσηκώνει, ένα project αφιερωμένο στον ξέφρενο ρυθμό του τότε και του σήμερα, το swing, για μία μοναδική βραδιά στο Faust Bar-Theatre-Arts, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, στις 21:30 μ.μ.

Παίζουν:

Νάντια Μάντη | τραγούδι

Αλίνα Σαπρανίδου | ακορντεόν

Δημήτρης Ψαλλίδας | κιθάρα

Ερρίκος Σιδηρόπουλος| κοντραμπάσο

Martin Stiebel |Τύμπανα

Nίκος Σπάτουλας | κιθάρα

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=LIxjVUJ0rrM

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

IMITATE YOUR MOTHER

Οι Imitate Your Mother επιστρέφουν στη σκηνή του Faust για να μας θυμίσουν τι σημαίνει διονυσιακό RocknRoll. Ο Γιώργος Χρανιώτης με την μπάντα του παντρεύουν Garage, Grunge και Rock ‘n’ Roll στοιχεία σε ένα ανατρεπτικό live.

Φωνή : Γιώργος Χρανιωτης

Μπασο :Θάνος Αχτίπης

Κιθάρα : Πάνος  Βελούζος

Τύμπανα : Άγγελος Τάνης

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 7€ (χωρίς ποτό)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

BILLIE

Η Billie επιστρέφει, πιο Supernatural από ποτέ, στη μουσική σκηνή του Faust!
Με αφορμή το νέο της track που έσκασε σαν lo-fi κομήτης επιστημονικής φαντασίας «Κομμάτια είσαι πάλι», μετά και το διετές ταξίδι μας στο χωροχρόνο της απαγόρευσης, η Billie στήνει μια βραδιά, στην οποία όλα επιτρέπονται. Το μουσικό ταξίδι ξεκινά από το ουτοπικό παρελθόν του 2019, όταν έκανε το ντεμπούτο της με το album «Σαν Κυρία» και μας συνεπήρε σε ρυθμούς της jazzhop, reggae, funk, new soul, μέχρι το ρεμπέτικο, για να καταλήξει στο μέλλον με το νέο της album «Ντάρμα», το οποίο συνδυάζει ρυθμούς nu-disco, synthpop, new wave, wonky pop και θα κυκλοφορήσει σε κάποιο παράλληλο, γλιτεράτο σύμπαν του γαλαξία μας σύντομα. Ο κόσμος της Billie χωρίζεται ξαφνικά στα δύο… Ποιονκόσμο θα επιλέξει η ίδια τελικά; Θα μας αποκαλύψει την Παρασκευή 26 Νοέμβρη.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Φωνή : Βασιλική Μαλλή / Σαξόφωνο : Γ. Κάστανος / Τύμπανα : Κ. Γοντικάκης/ Κιθάρα : Γ. Καπής / Μπάσο : Ι. Καρυδογιάννης

Ticket: 5€ (χωρίς ποτό)

Ώρα έναρξης: 21.30

Εδώ το καινούριο κομμάτι της Billie «Κομμάτια είσαι πάλι»: https://www.youtube.com/watch?v=OaqpQOh1wVQ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

FRIENDLYCO

Με χρόνια παρουσίας στην εγχώρια ηλεκτρονική σκηνή, επιχειρούν να δώσουν στο ελληνικό κοινό μια ολοκληρωμένη μουσικοχορευτική εμπειρία πιστή στα πρότυπα και την ιδεολογία της Techno κουλτούρας. Ιδρυτές της μεγάλης αυτής Techno οικογένειας είναι ο Θανάσης Πασσάς και ο Σπύρος Λάμπος. Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου επιστρέφουν στη θαλπωρή του ζεστού, σκοτεινού και συνάμα φιλόξενου πολυχώρου του Faust στην καρδιά της Αθήνας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Παρουσίαση δίσκου των Αζάτι στο Faust

Μετά από έναν χρόνο καλλιτεχνικής συμπόρευσης, την Κυριακή 28/11 οι Αζάτι μας προσκαλούν στην παρουσίαση του πρώτου τους προσωπικού δίσκου «Χάρτινος κόσμος καίγεται». Ένας δίσκος που αφορμάται από τις μέρες του εγκλεισμού, αλλά δραπετεύει προς πιο απελευθερωμένες συνθήκες και ιδέες.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα

Οι Αζάτι είναι ένα μουσικό σχήμα που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβρη 2020 στην Αθήνα. Η μουσική τους αποτελεί προϊόν ανάμειξης ανατολικότροπων και δυτικότροπων μοτίβων, με βάση το ελληνικό έντεχνο τραγούδι. Ο στίχος με τη σειρά του αντλεί στοιχεία από την ελληνική λογοτεχνία και ποίηση, με έμφαση στις αλληγορικές περιγραφές ιδεών και κοινωνικών φαινομένων. Τον Φλεβάρη 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι τους, με τίτλο «Φραγκόσυκα», και τον Μάρτη το δεύτερο, με τίτλο «Χορός που γελά». Το φθινόπωρο 2021 κυκλοφόρησε και η πρώτη τους πλήρης δισκογραφική δουλειά. Η λέξη «αζάτι» συνδέεται με την απελευθέρωση από κάτι. Και είναι αυτή η απελευθέρωση που έχουμε τόσο ανάγκη, για να ξεφύγουμε από την αποπνικτική σιγή. Για να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς του σήμερα και τα μοτίβα του χθες. Για να βρούμε τις σωστές λέξεις και ημιτόνια, για να δώσουμε μορφή σε ιδέες και σκέψεις που φαντάζουν τόσο ζωντανές όσο και επίκαιρες. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν με την απελευθέρωση που συνοδεύει την αυθόρμητη έκφραση και η οποία, με τη σειρά της, αποτελεί το μόνο ειλικρινές όπλο του καλλιτέχνη.

Οι Αζάτι είναι οι:

Δανάη Γάτα – φωνή

Βασίλης Θεοδώρου – μπουζούκι, κιθάρα, φωνή

Μάνος Βουγιουκαλάκης – βιολί

Μάρω Παναγή – κρουστά

Μάνος Βλάχος – κοντραμπάσο

Κλέαρχος Θεοδώρου – ακουστική κιθάρα

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 4 ευρώ

ΤΡΙΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΣ

Ο Θεσσαλός τραγουδοποιός, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album, έρχεται στο Faust με το κάλεσμα: «Κόσμε γλέντα». Συνοδοιπόροι του η Λεμονιά Μπέζα στο τραγούδι, ο Χρήστος Κολοβός στις κιθάρες, ο Κώστας Αναγνώστου στο κλαρίνο και ο Γιώργος Ντίνας στα κρουστά́. Μας καλούν να γλεντήσουμε με ένα πρόγραμμα από́ την δισκογραφία του, καθώς και με διασκευές σε παραδοσιακά́ τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. Μια βραδιά λοιπόν, με τον Γιάννη Αδάμο και την μπάντα του σε ένα ταξίδι στην παράδοση και σε έντεχνα μονοπάτια που αγαπήσαμε.

Special quest η αγαπημένη Σεμέλη Παπαβασιλείου που θα συμπληρώσει την μαγευτική αυτή βραδιά.

Κόσμε γλέντα λοιπόν, σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο στο Faust στην καρδιά της Αθήνας για μια μοναδική Βραδιά. Καλώς να ορίσετε!

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 5€ (χωρίς ποτό)

Όλες οι παραστάσεις είναι CovidFree.
Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

FAUST

Τ. 210 3234095

Email: info@faust.gr

Follow us on Facebook & Instagram

Περισσότερες πληροφορίες: Μαρία Αυγέα, Κ. +30 690 88 25 396, email: mavgea@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.