Η Άννα Παπαπούλιου κάθε φορά μοιράζεται μαζί μας υπέροχες συνταγές. Μϊα από αυτές είναι και η παρακάτω. Πεντανόστιμη μαρινάδα για μοσχαρίσιο κοντοσούβλι.
Υλικά για μαρινάδα για μοσχαρίσιο κοντοσούβλι
1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε κύβους
1 φλιτζάνι τσαγιού σιρόπι ροδιού
1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένα καρύδια
1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
1κτςαλάτι
3 κτς. ελαιόλαδο
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση συνταγής για μαρινάδα για μοσχαρίσιο κοντοσούβλι
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά μέσα εκτός από τα καρύδια. Τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε μέσα σε ένα μπωλ. Έπειτα βάζουμε τα καρύδια και τα χτυπάμε μία φορά να είναι κομμάτια και τα ρίχνουμε και αυτά στο μπώλ. Τα ανακατεύουμε με το κρέας και το βάζουμε ψυγείο να μείνει.