Η Ευαγγελία Γκιουλέ μας δείχνει πώς να φτιάξουμε κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Αρκετές φορές έχω ζητήσει από ολους εσάς τους αναγνώστες του travelgirl.gr να μου στείλετε συνταγές σας για να τις δημοσιεύσω. Η Ευαγγελία Γκιουλέ, έφτιαξε κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο και μοιράστηκε την συνταγή μαζί μας.

ΥΛΙΚΑ

  1. 3 κούπες τριμμένο και καλά στυμμένο κολοκύθι
  2. 4 αυγά
  3. 1 κούπα γάλα
  4. 2 κούπες αλεύρι up (ή αλεύρι μπλε και 1 φακελάκι μπέικιν)
  5. 1/2 κούπα λάδι
  6. 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
  7. Μαϊντανό και άνηθο ψιλοκομμένο
  8. λίγο δυόσμο (προαιρετικά)
  9. λίγο πιπέρι
  10. 2 κούπες φέτα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το κολοκύθι στον τρίφτη και το αλατίζουμε . Το αφήνουμε σε σουρωτήρι για λίγο και το πιέζουμε να βγάλει τα υγρά του.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια τον μαϊντανό τον άνηθο και τον δυόσμο.
Ανακατεύουμε το κολοκύθι με τα πράσινα και στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά,το γάλα,το λάδι,το πιπέρι και το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Τέλος προσθέτουμε και την τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Προαιρετικά αν θέλουμε προσθέτουμε φρυγανιά τριμμένη από πάνω έτσι ώστε όταν ψηθεί να έχει μια τραγανή κρούστα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.