“Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των μελισσών”: Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Το νέο βιβλίο της Μόλλυ Ρόουζ εξηγεί απλά το πρόβλημα της εξαφάνισης των μελισσών και τον τεράστιο ρόλο τους στη συνέχιση της ζωής στον πλανήτη. Έτσι προσκαλεί τα παιδιά να αγαπήσουν την μέλισσα και τα παρακινεί να την προστατεύσουν κάνοντας μικρές καθημερινές πράξεις φροντίδας και ευθύνης για το περιβάλλον.

“Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των μελισσών”: Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

“Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των μελισσών”: Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία
“Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των μελισσών”: Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Αν όλοι συμμαχήσουμε με την μέλισσα, τότε δε θα είναι ποτέ ξανά μόνη στον αγώνα της για επιβίωση….

Ένα βιβλίο για το θάρρος να εκφράζουμε τη γνώμη μας και για τη δύναμη που έχουμε όταν αγωνιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό!”

ΥΠΟΘΕΣΗ

Οι μέλισσες συνεδριάζουν για να αντιμετωπίσουν έναν μεγάλο κίνδυνο που απειλεί το είδος τους αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Τα ανησυχητικά νέα φτάνουν στη Μόλλυ, που ζητάει αμέσως βοήθεια από τη μις Μπότανυ και τα παιδιά του σχολείου, τους συμμάχους της γης.

Διαβάστε πως τα κατάφεραν να διαδώσουν τα νέα και να βρουν συμπαράσταση στον αγώνα των μελισσών, μαθαίνοντας παράλληλα πόσο σημαντικές είναι για το περιβάλλον και τη δική μας ζωή!

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε την καινούρια περιπέτεια – παραμύθι της Μόλλυ Ρόουζ που συνοδεύεται από συνταγές με πρωταγωνιστή το μέλι και βασικές συμβουλές κηπουρικής που μπορούν να βοηθήσουν την μέλισσα να επιβιώσει.

Γιατί αγαπώ την μέλισσα σημαίνει αγαπώ το περιβάλλον, αγαπώ τη ζωή!

Η Πόλλυ Αντωνιάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε στη διαφήμιση αλλά η αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική την οδήγησε στο Λονδίνο και στην ακαδημία της Peggy Porschen ! Αφού ίδρυσε μια επιτυχημένη αλυσίδα cake shops στην Ελλάδα μετέφερε την επιχείρηση στο Λονδίνο, πρώτα στο Covent Garden και μετά στο South Kensington.

Μέσα από εμπειρίες, διαδρομές, όνειρα και αναμνήσεις γεννήθηκε η Μόλλυ Ρόουζ…. σαν παραμύθι !

Η Μόλλυ Ρόουζ και το συνέδριο των μελισσών” κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Διανομή Εκδόσεις Πατάκη

Μπορείτε να το παραγγείλετε και μέσω email στο molly@mollyrosebakery.co.uk

Ακολουθήστε τη Μόλλυ Ρόουζ στα social media

https://www.instagram.com/molly_rose_fairytale

https://www.facebook.com/Molly-Rose-Fairytale-104554821430028

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.