Ιταλική συνταγή: Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα

Μία συνταγή από την γειτονική μας χώρα είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσει. Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα. Το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Ακολουθήστε βήμα βήμα την συνταγή και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω.

Ιταλική συνταγή: Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα
Ιταλική συνταγή: Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα

Υλικά για ιταλικά κεφτεδάκια με σάλτσα

1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
2 αυγά
¼ κούπα γάλα
½ κούπα ψίχα ψωμιού (τουλάχιστον 2 ημερών)
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός
1 κ.γ σκόρδο σε σκόνη

½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
½ κούπα τυρί τριμμένο (της αρεσκείας σας)

Ιταλική συνταγή: Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα
Ιταλική συνταγή: Κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα

Εκτέλεση συνταγής για ιταλικά κεφτεδάκια με σάλτσα

Σε μία κατσαρόλα φτιάχνουμε την κόκκινη σάλτσα (την ίδια που φτιάχνουμε για τα κοκκινιστά)

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά (πλην του τριμμένου τυριού) και ζυμώνουμε

Πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μικρό μέγεθος

Μόλις είναι έτοιμη η σάλτσα ρίχνουμε τα κεφτεδάκια και χαμηλώνουμε τη φωτιά

Μαγειρεύουμε για 1.30 περίπου ή μέχρι να δέσει η σάλτσα

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

 

Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί, ανακατεύουμε και σβήνουμε το φαγητό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.