Κλείνει 5-6 Ιουνίου η Λεωφόρος Ποσειδώνος και η Λεωφόρος Καλαμακίου

Aπό το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου κλείνει για οχήματα και πεζούς η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος, λόγω των εργασιών αποπεράτωσης της πεζογέφυρας στη συμβολή της με τη λεωφόρο Καλαμακίου. Συγκεκριμένα από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 5/6 μέχρι τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 7/6, η λεωφόρος Ποσειδώνος θα είναι κλειστή από την οδό Κανάρη μέχρι και την Καλαμακίου, όπως και η Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και την Ποσειδώνος.

Στο διάστημα αυτό η τροχαία θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών ενώ θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια όλων των ΜΜΜ που διέρχονται από την Ποσειδώνος, σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη.

Κλείνει 5-6 Ιουνίου η Λεωφόρος Ποσειδώνος και η Λεωφόρος Καλαμακίου

Κλείνει 5-6 Ιουνίου η Λεωφόρος Ποσειδώνος και η Λεωφόρος Καλαμακίου
Κλείνει 5-6 Ιουνίου η Λεωφόρος Ποσειδώνος και η Λεωφόρος Καλαμακίου

• Στα κλειστά τμήματα των δύο αυτών λεωφόρων θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των εν λόγω σημείων, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

• Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων θα είναι δυσχερής. Προτρέπονται οι οδηγοί να αποφύγουν την κυκλοφορία κοντά στον χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

• Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.

• Για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πεζών και οδηγών), θα υπάρχουν δυνάμεις της Τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ρυθμίζεται η κίνηση.

Η δημοτική Αρχή ζητεί από όλους τους πολίτες κατανόηση και συνεργασία, προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η κατασκευή του έργου και να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατόν στη χρήση του κοινού η νέα πεζογέφυρα και η ευρύτερη περιοχή του εργοταξίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.