Ο Δημήτρης Γαλάνης μιλάει για το ρόλο του στο Cabaret, τις φιλίες στο χώρο, τον έρωτα και την τηλεόραση

Με τον Δημήτρη Γαλάνη είχαμε γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή, “Καζαντζάκης” όπου συμμετείχαμε και οι δύο. Όταν τον συναντάς για πρώτη φορά έχεις την εντύπωση ότι είναι ένας άνθρωπος απρόσιτος και χωρίς χιούμορ, κάτι φυσικά που ανατρέπεται μόλις καθήσεις και μιλήσεις μαζί του. Μετά τον πετυχημένο ρόλο του στο Ωραία μου Κυρία, έρχεται στο Cabaret με ένα ρόλο έκπληξη. Ήθελε να γίνει από μικρός ηθοποιός; Τι θα γινόταν αν δεν είχε ασχοληθεί με την υποκριτική; Ποια είναι η γνώμη του για τον Ντάνο και την συμμετοχή του στο Τατουάζ; Θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση; Είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που του έθεσα και τις απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Cabaret. Ένα πολυαναμενόμενο μιούζικαλ στο Θέατρο Παλλάς. Τι θα δει ο κόσμος που θα έρθει; 
Ο κόσμος θα δει μια άρτια παράσταση-υπερπαραγωγή έτσι όπως αρμόζει σε ένα θέατρο όπως είναι το Παλλάς! Τα σκηνικά, τα κοστούμια και τα φώτα πραγματικά είναι κάτι το απίστευτο και σε αυτό θα πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που τα επιμελήθηκαν αλλά φυσικά και στους παραγωγούς μας! Οι χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου και η σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη είναι φρέσκες και με τη προσωπική σφραγίδα του κανενός. Τέλος οι ηθοποιοί και οι χορευτές έχουμε δουλέψει ώρες ατέλειωτες για αυτή τη δουλειά που νομίζω πως το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει όλους όσοι έρθουν να δουν τη παράσταση!
Λίγα λόγια για το ρόλο σου
Στην παράσταση αυτή υποδύομαι έναν κωμικό ρόλο, τον Μπομπυ! Ο Μπομπυ είναι ένας παλιός γνώριμος-φλερτ του Κλιφ Μπράντσο( Ευθύμης ζησάκης) όπου εμφανίζεται και ταράζει λίγο την ησυχία του με έναν μπριοζικο τρόπο!
Πέρσι έκλεψες τις εντυπώσεις με το ρόλο σου στο Ωραία μου Κυρία με τη Δήμητρα Ματσούκα. Πού θεωρείς ότι οφειλόταν η επιτυχία;
Δεν ξέρω αν έκλεψα τις εντυπώσεις όπως λες.. αν έγινε όμως αυτό  οφείλεται μόνο σε τρία πράγματα, στη σκληρή δουλειά, στη αφοσίωση και στην αγάπη που δίνω για το επάγγελμα που έχω επιλέξει. Νομίζω μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά σε όλα τα επαγγέλματα όχι μόνο σε αυτό του ηθοποιού.
 Έχεις φιλίες μέσα στο χώρο;
Φυσικά και έχω φίλους μέσα στη δουλειά. Μπορεί να μην είναι πολλοί αλλά ναι έχω φίλους και μάλιστα πολύ καλούς!
Έχεις ανθρώπους που χρωστάς ένα ευχαριστώ για την ευκαιρία που σου έδωσαν στο χώρο αυτό;

 Έχω να πω πολλά ευχαριστώ από σκηνοθέτες παραγωγούς και συναδέλφους! Έχω να πω ευχαριστώ στη Νανά Νικολάου που ήταν επιτροπή στις τελικές εξετάσεις του υπουργείου όπου με είδε και με πήρε στη πρώτη μου δουλειά! Έχω να πω ευχαριστώ στον παραγωγό μου Μιχάλη Αδάμ που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε σε μεγάλες παραγωγές ακόμα και τώρα! Στην Σοφία Σπυράτου που το να δουλεύεις μαζί της είναι ευλογία! Τον Αλέξανδρο Ρήγα που μου χάρισε έναν από τους ωραιότερους ρόλους στη θεατρική μου πορεία, και φυσικά τους παραγωγούς Γιάννη Κεντ και Πάνο Κατσαριδη που φέτος είναι η δεύτερη δουλειά που κάνουμε μαζί και που επίσης με πίστεψαν για δυο μεγάλες τους παραγωγές την «ωραία μου κυρία» και τώρα με το «καμπαρε»

 Τηλεόραση θέλεις να κάνεις; 
Γιατί να μην θέλω να κάνω τηλεόραση; Είναι μέρος της δουλειάς μου επίσης το μικρόβιο για το ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός μπήκε μέσο της τηλεόρασης βλέποντας όλες αυτές τις σειρές των 90´s
Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί σάλος γύρω από το Τατουάζ και την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor. Οι απόψεις διίστανται για το αν θα πρέπει ένας άνθρωπος που κερδίζει σε ένα παιχνίδι και γίνεται γνωστός να γίνεται και ηθοποιός. Ποια είναι η δική σου άποψη;
Η δίκη μου άποψη είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει να δοκιμάζουμε πράγματα και να κυνηγάμε τα όνειρα μας.. αν αυτός ο άνθρωπος ήθελε να δοκιμάσει και να δει αν μπορεί να το κάνει ποιος είμαι εγώ που θα πω όχι κακώς το έκανε κτλ. Επίσης μην ξεχνάμε πως έχουμε δει και ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί στο θέατρο ή στην τηλεόραση και τα λένε καλύτερα και από ηθοποιούς!! Όποτε γιατί όχι;
Αν σου γινόταν πρόταση να παρουσιάσεις ένα παιχνίδι στην τηλεόραση, θα το έκανες; 
Εδώ και μερικά χρόνια έχω αποφασίσει ποτέ να μην λέω ποτέ! Αν αυτό το παιχνίδι θα ήταν κάτι που θα μπορούσα να αντεπεξέλθω και θα είχε χαρά και δημιουργία φυσικά και θα το έκανα! Θα το έβλεπα σαν εμπειρία και τι πιο ωραίο από το να έχεις εμπειρίες στη ζωή!
 Είσαι απο τους νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς σου. Μπορεί ένας ηθοποιός στις μέρες μας να πει ότι ζει καλά από οικονομικής πλευράς;
Δυστυχώς όχι δεν μπορώ να το πω αυτό! Οι περισσότεροι ηθοποιοί αναγκαζόμαστε να κάνουμε δυο και τρεις δουλειές παράλληλα για να τα φέρουμε βόλτα.. Αυτό πλέον βέβαια δεν ισχύει μόνο για το δικό μας επάγγελμα αλλά για τα περισσότερα.. Η ζωή ενός ηθοποιού που μπορεί να ζήσει από αυτό το επάγγελμα ξεκινάει το πρωί στις 7:30 και καταλήγει να γυρίζει σπίτι του στις 12 και στη μια το ξημέρωμα!
Αν δεν ήσουν ηθοποιός τι θα έκανες;
Αν δεν ήμουν ηθοποιός το επάγγελμα που θα είχα ακολουθήσει θα ήταν αυτό του μάγειρα! Μου αρέσει πολύ η μαγειρική και δοκιμάζω συνέχεια συνταγές άλλοτε πετυχημένα και άλλοτε όχι (Έχω πάρει ανθρώπους στο λαιμό μου)..!!
Περιέγραψέ μου τον εαυτό σου με 4 λέξεις
Ειλικρινής δίκαιος γκρινιάρης ευαίσθητος
Ποια είναι τα θετικά του χαρακτήρα σου και ποια τα αρνητικά;
Ένα χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου μπορεί να είναι αρνητικό και θετικό. Π.χ όταν κάποιος είναι εργασιομανής είναι θετικό για τη δουλειά του όμως μπορεί να είναι και αρνητικό για την προσωπική του ζωή! Εγώ θα πω μερικά χαρακτηριστικά και εσείς θα καταλάβετε περίπου τι άνθρωπος είμαι! Είμαι ευαίσθητος, ανυπόμονος, ενθουσιώδης, γρήγορος, νευρικός, χαρούμενος, χωρίς δεύτερες σκέψεις, ειλικρινής, μπορώ να πω άπειρα για τον χαρακτήρα μου… Αυτό όμως που το λέω και μπορεί να ακουστεί και κάπως περίεργα είναι ότι είμαι καλός άνθρωπος!
Τι φοβάσαι περισσότερο στη ζωή σου;
Δε φοβάμαι κάτι! Αυτό που ίσως με τρομάζει μερικές φορές είναι κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων!
Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου ή είσαι από εκείνους που δίνεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά και δεν σε ενδιαφέρει και τόσο η προσωπική ζωή;
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον έρωτα και την συντροφικότητα για εμένα. Όχι δίνω μεγάλη βάση στη προσωπική μου ζωή και πιστεύω πως αν είσαι καλά στα προσωπικά σου είσαι καλά και σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής! Φυσικά παν μέτρον αριστον
Τα επόμενα σχέδιά σου
Σχέδια πολλά για το μέλλον! ένα από αυτά και το πιο κοντινό είναι η παράσταση «Αττίκ» σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου στο θέατρο Παλλάς που θα ανεβεί στα μέσα Απριλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.