Ο παγκοσμίου φήμης βιολόγος και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Πώς θα ήταν η ζωή σας αν μαθαίνατε ότι είστε πιο ισχυροί από ό,τι σας έχουν διδάξει ποτέ; Ο καθηγητής Bruce H. Lipton, Ph.D., διεθνής  κυτταρικός βιολόγος βλαστοκυττάρων και συγγραφέας , έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα,   για ένα διήμερο workshop στον Πολυχώρο Dais  και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι κατανόησης για το  πώς οι σκέψεις επηρεάζουν τα κύτταρά μας, τη βιολογία μας και κατ’ επέκταση την ευημερία και την υγεία μας.

Ο παγκοσμίου φήμης βιολόγος και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο παγκοσμίου φήμης βιολόγος και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Ο παγκοσμίου φήμης βιολόγος και συγγραφέας Dr. Bruce Lipton για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο Dr. Bruce Lipton  με μεγάλη και σημαντική πορεία σε διεθνές επίπεδο,  πιστεύει ότι Οι πεποιθήσεις μας ελέγχουν τα σώματά μας, το νου μας και κατ’ επέκταση τη ζωή μας  και γι ‘ αυτό πρόκειται  στο διήμερο  workshop  να εκφράσει και να εξηγήσει απόψεις που οδηγούν σε ριζικές αλλαγές  όσον αφορά στην κατανόηση της ζωής και την αξία της.

Ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο της βιολογίας και της συνειδητότητας,  ο  Dr. Bruce Lipton στον Πολυχώρο Dais θα αποκαλύψει τη μεγάλη σύγκλιση της τριάδας

Σώμα – Νους – Πνεύμα.

Η Υγεία και η Συμπεριφορά, που κάποτε θεωρούνταν ότι ορίζονταν από τα γονίδια, συνδέονται πλέον με το περιβάλλον και κυρίως με την αντίληψή μας για το περιβάλλον. Η νέα επιστήμη φωτίζει τους μηχανισμούς με τους οποίους η συνείδηση και ο αναπτυξιακός προγραμματισμός, μέχρι την ηλικία των 7 ετών, ελέγχουν τη συμπεριφορά και δημιουργούν τις εμπειρίες της ζωής μας.

Η νέα γνώση του “εαυτού” θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανακτήσουν τον δημιουργικό έλεγχο της ζωής τους και να εξελιχθούν σε συνδημιουργούς του κόσμου που έρχεται εμβαθύνοντας στις πρωτοποριακές του ιδέες που συνδυάζουν την επιστήμη με την πνευματικότητα.

 Τα βιβλία του Dr. Bruce Lipton Η Βιολογία της Πεποίθησης που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books  και Το φαινόμενο του μήνα του μέλιτος  που θα επανεκδοθεί τον Οκτώβριο από τον ίδιο εκδοτικό οίκο,  αποτυπώνουν τα συμπεράσματα των πολυετών ερευνών του ίδιου και άλλων κορυφαίων επιστημόνων οι οποίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι οι πεποιθήσεις μας  καθορίζουν  τόσο την υγεία όσο και την ευημερία μας.

Μην χάσουμε λοιπόν την ευκαιρία να συναντήσουμε  από κοντά μια  εξαιρετική φυσιογνωμία στον χώρο της βιολογίας και της συνειδητότητας.

Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=A9iB1Kzaaw0

https://youtu.be/pjtQlBXLvBA?si=t9sk6iGP8dTuGWaJ

https://youtu.be/5oVjixuwCEs?si=jYSiWcRTt3_gz4lf

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στο συνέδριο, επισκεφτείτε τον ιστότοπο  https://leadingminds.gr/el/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.