ΟΝΝΕΔtalks – Η ΟΝΝΕΔ ξεκινάει μια σειρά συζητήσεων που θα μεταδίδονται ζωντανά

Η ΟΝΝΕΔ εγκαινιάζει μια νέα σειρά συζητήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης με τίτλο «ΟΝΝΕΔtalks» που θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι μας στο Youtube onnedtv. “Προσαρμοσμένοι στις ειδικες συνθήκες των ημερών, ξεκινάμε αύριο μια νέα σειρά θεματικών συζητήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης, οι οποίες θα προβάλλονται ζωντανά. Η αρχή γίνεται με τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Η δράση και οι παρεμβάσεις μας δεν σταματούν” αναφέρει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης.

ΟΝΝΕΔtalks – Ξεκινάμε μια σειρά συζητήσεων που θα μεταδίδονται ζωντανά

ΟΝΝΕΔtalks – Ξεκινάμε μια σειρά συζητήσεων που θα μεταδίδονται ζωντανά
ΟΝΝΕΔtalks – Ξεκινάμε μια σειρά συζητήσεων που θα μεταδίδονται ζωντανά

Οι συζητήσεις θα αφορούν ζητήματα επικαιρότητας που απασχολούν τους νέους ανθρώπους και όχι μόνο, την αντιμετώπιση της πανδημίας, τη νέα πραγματικότητα που αυτή διαμορφώνει για το επόμενο διάστημα και, κυρίως, τις καινούριες λύσεις που μπορούμε μαζί να δώσουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 15:00 με την πρώτη μας θεματική συζήτηση με τίτλο: «Ψηφιακό κράτος: από εκκρεμότητα, αναγκαιότητα». Καλεσμένος μας ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος θα μας τιμήσει με την παρουσία του αναπτύσσοντας τα βήματα της κυβέρνησης προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της Οργάνωσης.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους:

  • Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση onnedtalks@onned.gr

  • Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook

  • Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ

Συντονιστείτε στο κανάλι μας στο YouTube! https://www.youtube.com/channel/UCQqiEFCaD6svg9rd__EfHuA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.