Συνταγή για μοσχαράκι με λαχανικά στην κατσαρόλα

Το μοσχαράκι με λαχανικά είναι από τα φαγητά που κάθε ελληνική οικογένεια θέλει να έχει στο τραπέζι της. Παρακάτω θα δείτε μία υπέροχη συνταγή για να το μαγειρέψετε για την οικογένειά σας.

ΥΛΙΚΑ
– 1 κιλό μοσχαράκι
– 3 κολοκύθια
– 2 μελιτζάνες

– 2 πιπεριές
– 4 πατάτες
– 3 μεγάλα μανιτάρια
– 3 μεγάλες ντομάτες
– 1 μεγάλο κρεμμύδι
– Ελαιόλαδο
– Αλάτι, πιπέρι και πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ζεστάνουμε το λαδάκι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το κρέας που έχουμε κόψει με μικρά κομμάτια. Αφού πάρει λίγο χρώμα το κρέας μας, ρίχνουμε μέσα όλα τα λαχανικά (εκτός από την ντομάτα), που έχουμε κόψει σε μέγεθος σπιρτόκουτου. Τα ανακατεύουμε κι έπειτα ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και σιγοβράζουμε για ώρα περίπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.