Συνταγή για νηστίσιμη κασερόπιτα!

Οι πίτες είναι από τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων. Όσοι νηστεύουν αντί της τυρόπιτας, μπορούν να φτιάξουν κασερόπιτα νηστίσιμη, εύκολα και γρήγορα!

Υλικά για νηστίσιμη κασερόπιτα

• 2 φύλλα σφολιάτας έτοιμα κατεψυγμένα
• 10 φέτες νηστίσιμο κασέρι
• 3 μανιτάρια
• 1 πράσινη πιπεριά
• 1 κόκκινη πιπεριά
• λίγη ρίγανη

• 4 κ.σ. κέτσαπ
• 3 κ.σ. μουστάρδα

Πώς να φτιάξω νηστίσιμη κασερόπιτα

• Αφού ξεπαγώσουν τα φύλλα σφολιάτας, λαδώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το ένα φύλλο.
• Απλώνουμε πάνω σ’ αυτό το κέτσαπ και την μουστάρδα τα οποία προηγουμένως τα έχουμε ανακατέψει μεταξύ τους.
• Στη συνέχεια, τοποθετούμε ομοιόμορφα πάνω στο φύλλο το νηστίσιμο κασέρι, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τη ρίγανη.
• Προσθέτουμε και το επάνω φύλλο, το οποίο το λαδώνουμε. Στη συνέχεια, χαράζουμε την πίτα μας και ρίχνουμε από πάνω λίγες σταγόνες νερό με το χέρι.
• Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις περίπου 35 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.