Συνταγή για σπιτικό παγωτό στρατσιατέλα

Παγωτό στρατσιατέλα! Μία γεύση που αγαπώ και ξεχωρίζω. Πώς μπορούμε να το φτιάξουμε στο σπίτι; Πολύ απλά αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα της παρακάτω συνταγής.

ΥΛΙΚΑ:
• 2 σακουλάκια MORFAT ή GARNIE με γεύση βανίλια
• 400γρ. φρέσκο γάλα
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 κρέμα γάλακτος των 200ml

• 1 κουβερτούρα τριμμένη ή 1 σακουλάκι σταγόνες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
• Βάζω στο μίξερ το φρέσκο γάλα και το MORFAT και τα χτυπάω για περίπου 5 με 7 λεπτά.
• Προσθέτω το ζαχαρούχο και την κρέμα γάλακτος και συνεχίζω το χτύπημα.
• Μόλις το μίγμα ανακατευτεί καλά ρίχνω την κουβερτούρα και το χτυπάω για ακόμα 2 λεπτά.
• Το βάζω σε ένα μπόλ και αμέσως στην κατάψυξη. Το αφήνω για 4 με 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
• Το παγωτό μας είναι έτοιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.