Συνταγή για την αγαπημένη μου στραπατσάδα!

Είναι από τα πολύ ωραία και νόστιμα καλοκαιρινά φαγητά. Η στραπατσάδα ή αλλιώς καγιανάς είναι ένα εύκολο φαγητό που μπορείς να κάνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή για να χορτάσεις.

Υλικά για καγιανά/στραπατσάδα

• 3 ντομάτες
• 4 αυγά
• Αλάτι

• Πιπέρι
• Λάδι

Συνταγή για καγιανά/στραπατσάδα
Συνταγή για καγιανά/στραπατσάδα

Εκτέλεση συνταγής για στραπατσάδα/καγιανά

• Λιώστε τις ντομάτες στο μπλέντερ
• Βάλτε τον πολτό στο τηγάνι μαζί με λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και λίγο λάδι.
• Αφήστε το σε μέτρια φωτιά περίπου 40-45 λεπτά.
• Χτυπήστε τα αυγά σε ένα πιάτο και προσθέστε τα στο τηγάνι με τις ντομάτες. Με δυνατή φωτιά θα είναι έτοιμο σε περίπου 4-5 λεπτά.

Καλή σας όρεξη!

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.