Σκέψεις και Συναισθήματα: Το νέο βιβλίο της Εύης Ζουρούδη

Μια συλλογή κειμένων όπου η Εύη Ζουρούδη συνδέεται με την Evangelia, την εσωτερική πηγαία γνώση της, και με διαισθητική γραφή αποτυπώνει όλα όσα κάθε στιγμή μπορούν να δώσουν, να εξηγήσουν, να ερμηνεύσουν, να δημιουργήσουν, να γεννήσουν Σκέψεις και Συναισθήματα, που μας οδηγούν στην Αλήθεια μας και την Εσωτερική μας Δύναμη.

Σκέψεις και Συναισθήματα: Το νέο βιβλίο της Εύης Ζουρούδη

Σκέψεις και Συναισθήματα: Το νέο βιβλίο της Εύης Ζουρούδη
Σκέψεις και Συναισθήματα: Το νέο βιβλίο της Εύης Ζουρούδη
Η Εύη Ζουρούδη είναι Ειδικός Αυτο-ενδυνάμωσης, Προσωπικής Εξέλιξης κι Ευημερίας. Σκοπός ζωής της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να επανασυνδεθούν με τον αληθινό τους εαυτό και να συμφιλιωθούν μαζί του. Ο ξεχωριστός και απλός τρόπος διασύνδεσής της με τους ανθρώπους, η διορατικότητα μαζί με την θεραπευτική της ενέργεια, , το επιστημονικό της υπόβαθρο, το στυλ επικοινωνίας της, καθώς και η αυθεντική προσέγγισή της, συμβάλλουν στην αποτελεσματική και ευχάριστη καθοδήγηση των ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν την προσωπική τους Δύναμη, να αντιληφθούν την αστείρευτη εσωτερική τους Γνώση, να εγκρίνουν τα Συναισθήματά τους, να αποδεχτούν τον Εαυτό τους, να εξελιχθούν και να ζήσουν μια ζωή γεμάτη νόημα.
Έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση: τη ΔΙΑΔΡΟΜΗ όπως και το δικό της σύστημα DoEVI.
Επίσης χρησιμοποιεί αρκετές τεχνικές όπως Cosmoenergy Healing, MVOC (Multi-Verse Omni Code & 50 Seals), NLP, Hypnosis, TLT, κ.λπ. , σε προσωπικές συνεδρίες, διαδραστικά σεμινάρια και μαθήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.