Τα 9+1 επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια που θα σας κρατήσουν συντροφιά στην καραντίνα

Τα επιτραπέζια παιχνίδια ήταν ανέκαθεν απ΄τα αγαπημένα μου. Εγώ σας προτείνω τώρα αυτές τις μέρες που τον περισσότερο χρόνο είμαστε στο σπίτι, να παίξετε ένα από τα 10 που μπορείτε να τα βρείτε στο public.gr κι είναι για όλη την οικογένεια. Τα Public σε συνεργασία με την Gordon Hellas, τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό που εστιάζει στην βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων, προτείνουν ένα νέο, καινοτόμο τρόπο επιλογής παιχνιδιών βάσει των πολλαπλών ευφυϊών που μπορεί να καλλιεργήσει το παιδί μέσα από κάθε παιχνίδι. Σύμφωνα με τη θεωρία του ψυχολόγου Dr. Howard Gardner, κάθε άτομο διαθέτει 8 ανεξάρτητους και στενά συνδεδεμένους τύπους ευφυΐας. Οι 8 αυτοί τύποι ευφυΐας συνδυάζονται σε κάθε άτομο με μοναδικό τρόπο, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις ικανότητές μας σε διαφορετικούς τομείς. Όλοι ανεξαιρέτως ενυπάρχουν σε κάθε παιδί και είναι σημαντική η αρμονική τους ενίσχυση, προκειμένου το παιδί να αποκτήσει πολύπλευρη προσωπικότητα.

Τα 9+1 επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια που θα σας κρατήσουν συντροφιά στην καραντίνα

Επιτραπέζιο Μυστήρια στο Πεκίνο AS Company

Επιτραπέζιο Μυστήρια στο Πεκίνο AS Company
Επιτραπέζιο Μυστήρια στο Πεκίνο AS Company

Πίσω από κάθε μυστήριο βρίσκεται κι ένας ένοχος! Ανακαλύψτε τον! Μία σειρά απο περίεργα περιστατικά έχουν συμβεί στους δρόμους του Πεκίνου και ο αρχηγός της αστυνομίας χρειάζεται εσένα, τον καλύτερο ντεντέκτιβ, για να λύσεις τα μυστήρια και να συλλάβεις τους ένοχους!

Υπόθεση: Στις γειτονιές του Πεκίνο γίνονται διάφορα εγκλήματα. Κάθε παίκτης προσπαθεί να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για να ανακαλύψει ποιος είναι ο εκγληματίας. Παίξε με τις κάρτες του παιχνιδιού, ανάκρινε τους μάρτυρες – άλλοι λένε αλήθεια, άλλοι λένε ψέματα και άλλοι δεν γνωρίζουν τίποτα – και προσπάθησε να εξυχνιάσεις τις υποθέσεις. Στην αναζήτησή σου θα σε βοηθήσουν πρωτότυπα εργαλεία, όπως το καθρεφτάκι για να διαβάσεις το ανάποδο μήνυμα, τα κόκκινα γυαλάκια για να δεις τα γράμματα, το βιβλιαράκι με τις υποθέσεις, το χαρτόνι με τις τρύπες που φανερώνει το νούμερο του εγκληματία για να διαπιστώσεις αν τον ανακάλυψες και άλλα!

Για 2 έως 6 παίκτες.

Προτεινόμενη ηλικία: 8+

Επιτραπέζιο Scrabble Original

Επιτραπέζιο Scrabble Original
Επιτραπέζιο Scrabble Original

Με το Scrabble Original θα περάσεις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης με την οικογένεια ή την παρέα σου! Πάρε τα γράμματα που σου αναλογούν, σκέψου καλά – πιο καλά – πολύ καλά, και δημιούργησε λέξεις με την μεγαλύτερη αξία!

 • Ένα κλασσικό παιχνίδι λέξεων
 • Τράβηξε στην τύχη 7 πλακίδια με γράμματα
 • Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τα γράμματά σου για να δημιουργήσεις την πιο δυνατή βαθμολογικά λέξη
 • Η λέξη σου θα πρέπει να χρησιμοποιεί ένα από τα πλακίδια που υπάρχουν ήδη στην καρτέλα του παιχνιδιού
 • Άθροισε την βαθμολογία των γραμμάτων που χρησιμοποίησες για να υπολογίσεις το score σου
 • Ελληνική έκδοση
 • Μέση διάρκεια παιχνιδιού: 90 λεπτά
 • Προτεινόμενη ηλικία: 10+ ετών

Το Scrabble Original είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 έως 4 παίκτες.

Επιτραπέζιο Taboo

Επιτραπέζιο Taboo
Επιτραπέζιο Taboo

Διασκέδασε με την παρέα σου με το ανανεωμένο Taboo. Περιέχει περισσότερες από 1000 νέες λέξεις. Κάνε την ομάδα σου να μαντέψει τη σωστή λέξη. Πρόσεξε όμως να μη χρησιμοποιήσεις τις απαγορευμένες λέξεις Taboo! Θα είσαι ο καλύτερος παίκτης!

 • Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για πάνω από 4 παίκτες
 • Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 30 έως 60 λεπτά
 • Προτεινόμενη ηλικία: 12+ ετών

Επιτραπέζιο Cluedo

Επιτραπέζιο Cluedo
Επιτραπέζιο Cluedo

Ήρθε το ανανεωμένο Cluedo.Το μυστήριο που τόσο σας αρέσει να λύνετε ξανά και ξανά τώρα με περισσότερη αγωνία. Το παιχνίδι γίνεται σας διασκεδάζει με το νέο χαρακτήρα Δόκτωρ Ορχιδέα. Είναι ένα πάρτι με τους συνήθεις ύποπτους και τον οικοδεσπότη να δολοφονείται. Αυτή τη φορά κανείς δεν περιμένει υπομονετικά για απαντήσεις. Ο δράστης απειλεί να χτυπήσει ξανά και οι κατηγορίες δίνουν και παίρνουν. Κάνε και εσύ μερικές και αποκάλυψε το σκάνδαλο για το οποίο σιγοψιθυρίζουν όλοι.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Fun Fact: Το ήξερες ότι η αρχική ονομασία του παιχνιδιού “Cluedo” ήταν “Murder”; Δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν οι κάτοικοι του Λονδίνου ήταν κρυμμένοι αρκετές ώρες στα καταφύγια λόγω των βομβαρδισμών!

Επιτραπέζιο Jenga

Επιτραπέζιο Jenga
Επιτραπέζιο Jenga

Απόκτησε τώρα το Jenga Classic και πέρασε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με την παρέα σου! Χτίσε τον πύργο και μετακίνησε τα τουβλάκια από κάτω προς τα πάνω, αλλά πρόσεχε μην πέσει και σε πλακώσει! Ένα κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με ξύλινα τουβλάκια, κατάλληλο για όλη την οικογένεια ή την παρέα σου.

Fun Fact:Το ήξερες ότι η λέξη “Jenga”, που έδωσε τον τίτλο της και στο ομώνυμο παιχνίδι, σημαίνει “χτισμένος’’ στα σουαχίλι;

Για 1 ή περισσότερους παίκτες από την ηλικία των 6 ετών.

Μέσος χρόνος παιχνιδιού: 15 λεπτά

Μάντεψε Ποιος

Μάντεψε Ποιος
Μάντεψε Ποιος

Κάνε έξυπνες ερωτήσεις και μάντεψε σωστά τον μυστικό χαρακτήρα του αντιπάλου σου για να είσαι ο νικητής!

Χαρακτηριστικά:

Περιεχόμενα: 2 βάσεις παιχνιδιού, 48 κάρτες χαρακτήρων, 24 κάρτες μυστηρίου, 2 δείκτες καταμέτρησης σκορ
Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2+ παίκτες.
Κατάλληλο για παιδιά από 6 ετών και άνω.

UNO Deluxe

UNO Deluxe
UNO Deluxe

Μαζέψτε τους περισσότερους πόντους έχοντας στρατηγική και λίγη… τύχη. Περιλαμβάνει βάση για τις κάρτες και μπλοκ βαθμολογίας.

Trivial New Classic

Trivial New Classic
Trivial New Classic

Το νέο Trivial Pursuit θα σε συναρπάσει!

Διαθέτει 2400 ερωτήσεις σε 6 κατηγορίες: Γεωγραφία, Ψυχαγωγία, Ιστορία, Τέχνη και Λογοτεχνία, Επιστήμη και Φύση, Αθλητισμός και Αναψυχή. Γίνε ο πρώτος παίκτης που θα μαζέψει ένα τργωνάκι για κάθε μία από τις 6 κατηγορίες και θα απαντήσει στη τελευταία ερώτηση και κέρδισε το παιχνίδι!

Χαρακτηριστικά:

 • Περιλαμβάνει ταμπλό, 400 κάρτες, 1 ζάρι, 6 πιόνια και 36 χρωματιστά τριγωνάκια.
 • Απαιτείται συναρμολόγηση από ενήλικα
 • Κίνδυνος Πνιγμού – Περιέχει μικρά μέρη. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών.
 • Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2-6 παίκτες
 • Κατάλληλο για παιδιά από 16 ετών και άνω.

Επιτραπέζιο Monopoly Junior

Επιτραπέζιο Monopoly Junior
Επιτραπέζιο Monopoly Junior

Καλωσόρισες στη νέα Μonopoly Junior για παιδιά! Διάλεξε το πιόνι σου και ξεκίνα! Μέτρα χρήματα, πάρε μετρητά και κέρδισε! Μέσα από την Junior έκδοση της Monopoly τα παιδιά μπορούν να μάθουν να κερδίζουν διασκεδαστικά! Ένα παιδικό επιτραπέζιο για 2 έως 4 παίκτες. Κατάλληλο για παιδιά από 5 ετών και άνω.

Σκορ 4

Σκορ 4
Σκορ 4

Το κλασικό παιχνίδι σύνδεσης μαρκών. Ρίξε τις μάρκες σου στις σχισμές και σύνδεσε τέσσερις στη σειρά για να νικήσεις τον αντίπαλο σου! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 παίκτες ηλικίας 6 ετών και άνω. Περιεχόμενα παιχνιδιού: πλέγμα, 2 βάσεις, μπάρα κύλισης, 21 κόκκινα πούλια & 21 κίτρινα πούλια.

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.