Taxiway.gr: To travelgirl.gr σου παρουσιάζει τη μεγαλύτερη εταιρία ραδιοταξί στα Βαλκάνια και σου εξηγεί γιατί να την προτιμήσεις!

Πριν από λίγο καιρό ενώ χάζευα στο Instagram το μάτι μου έπεσε στην εταιρία ταξί taxiway.gr. Μου έκανε είναι αλήθεια εντύπωση και κοίταξα λίγο το λογαριασμό ενώ επικοινώνησα μαζί τους προκειμένου να μάθω περισσότερα για τις υπηρεσίες τους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία ραδιοταξί στα Βαλκάνια ενώ τα οχήματά τους είναι στα 1200! Συνεργάζονται με νησιά κι άλλες πόλεις της Ελλάδας ενώ έχουν ειδική μέριμνα για ΑμΕΑ. Το εντυπωσιακό είναι ότι μεταφέρει και παιδιά ανήλικα! Συγκεκριμένα πραγματοποιεί μεταφορά ανηλίκων και μαθητικά δρομολόγια, καθώς με τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει και με τους άριστους οδηγούς, γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το όχημα που μεταφέρει το παιδί. Ο αδελφός μου που ήταν στην Καβάλα για λίγες ημέρες, έτυχε να χρησιμοποιήσει τα ταξί για κάποιες μεταφορές του, κι έμεινε εξαιρετικά ευχαριστημένος!

Αρχικά θέλω να μου πείτε λίγα λόγια για το taxiway.gr το οποίο φυσικά έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη

H Taxiway αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία ραδιοταξί στα Βαλκάνια με στόλο που αγγίζει τα 1200 οχήματα, με άριστες υπηρεσίες και οδηγούς. Διαθέτουμε και οχήματα που μπορούν να μεταφέρουν οικογένειες ή μεγαλύτερες παρέες έως 8 ατόμων, ενώ διαθέτουμε και οχήματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν άτομα με κινητικά προβλήματα. Ο συνδυασμός της εμπειρίας στον χώρο των μετακινήσεων με ταξί, οι συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες μας καθώς και το πλήθος συνεργασιών με μεγάλους τουριστικούς φορείς αλλά και κρατικούς οργανισμούς, μας καθιστούν πρωτοπόρους του είδους.

Ποιοι είναι οι λόγοι που θα είναι οι βασικοί έτσι ώστε κάποιος να προτιμήσει ταξί από την εταιρία σας;

Λόγω του όγκου στόλου μας, είμαστε η μόνη εταιρεία που μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε ελάχιστα λεπτά σε όποιο σημείο της πόλης και αν βρίσκεστε. Επίσης, η ευγένεια και η εξυπηρετικότητα των οδηγών μας είναι απαράμιλλη με αποτέλεσμα η μεταφορά σας να γίνεται μια ευχάριστη διαδρομή μέσω της οποίας θα φτάσετε με ασφάλεια και οικονομία στον προορισμό σας.

Έχετε ειδική μέριμνα για ΑΜΕΑ. 

Η εταιρεία μας είναι η μοναδική εταιρεία ραδιοταξί στην Θεσσαλονίκη που διαθέτει στον στόλο της δύο οχήματα ειδικά εξοπλισμένα με ράμπα και αναπηρικά καροτσάκια, έτσι ώστε πάντα με σεβασμό προς τον άνθρωπο να μπορούμε να μεταφέρουμε άτομα με κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας με άνεση και αξιοπρέπεια. Με σεβασμό στον άνθρωπο, οι οδηγοί μας με τις άρτιες υπηρεσίες τους αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τα άτομα σε οποιονδήποτε προορισμό, είτε μόνα τους είτε με τη παρουσία συνοδού. Τα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα οχήματα της εταιρείας μας διαθέτουν χώρο για να μεταφέρουν έως και τέσσερις συνοδούς.

Μέσω Instagram σας έχει μάθει αρκετός κόσμος κι από την Αθήνα διότι οι υπηρεσίες και οι παροχές σας είναι πολύ μπροστά. Μιλήστε μου για κάποιες από αυτές. Για παράδειγμα είδα ότι γίνεται μέσω των οχημάτων σας και μετακίνηση ασυνόδευτων παιδιών ανηλίκων σε ειδικά καθίσματα αλλά και μεταφορά από και προς εξωτερικό.

Με την αξιοπιστία που παρέχει η Taxiway είναι σε θέση να πραγματοποιεί μεταφορά ανηλίκων και μαθητικά δρομολόγια, καθώς με τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε και με τους άριστους οδηγούς μας, γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το όχημα που μεταφέρει το παιδί. Ενδεικτικά σας αναφέρω και μία λίστα με τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχουμε: παραλαβή και μετακίνηση επιβατών από οποιοδήποτε σημείο προς οποιονδήποτε προορισμό, μεταφορά πολλών αποσκευών με οχήματα τύπου caravan, δρομολόγια προς το εξωτερικό με οδηγούς που διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και τις απαραίτητες γνώσεις για τον προορισμό κατεύθυνσης, παροχή οδηγών οι οποίοι γνωρίζουν άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ρώσικα οι οποίοι πραγματοποιούν και προγράμματα περιήγησης εντός αλλά και εκτός πόλης.
Σύγχρονες υπηρεσίες μετακίνησης για: μεταφορά μαθητών, ασφαλή μετακίνηση ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών με ειδικά καθίσματα, ταυτόχρονη μεταφορά επιβάτη και του οχήματος του, μεταφορά από και προς εξωτερικό, μεταφορά ασυνόδευτων αντικειμένων, χρονομισθώσεις και  εταιρικά deals.

Με πόσες πόλεις και νησιά συνεργάζεστε;

H Taxiway ανήκει σε ένα ευρύτερο δίκτυο ραδιοταξί, το δίκτυο ταξί 18300 που δραστηριοποιείται σε 27 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και σε νησιά όπως η Κέρκυρα και η Κρήτη.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια και οι στόχοι σας

Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχόμενα τις υπηρεσίες μας και παράλληλα να βοηθήσουμε την βιώσιμη κινητικότητα της Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε λίγο καιρό να φέρουμε το ηλεκτρικό ταξί στη Θεσσαλονίκη.

Πόσα χρόνια δραστηριοποιείται η εταιρία σας;

Τα Ραδιοταξί Λευκός Πύργος και Eurotaxi αποτέλεσαν έως και τα τέλη του 2012 τις δυο μεγαλύτερες πανελλαδικά εταιρείες στον χώρο των μεταφορών με ταξί. Έχοντας κοινό όραμα την εξέλιξη του ταξί και των παρεχόμενων υπηρεσιών ενώσαν τις δυνάμεις τους διαθέτοντας πλέον το μεγαλύτερο στόλο στα Βαλκάνια αποτελούμενο από 1200 οχήματα λειτουργώντας με την νέα ονομασία Taxiway.

Υπάρχουν και βαν για γκρουπ για μετακινήσεις σε διάφορα μέρη όπως τα λουτρα Ποζαρ;

Διαθέτουμε και μίνιβαν που μπορεί να μεταφέρει έως και 8 άτομα, οικογένειες ή παρέες, το οποίο με προκαθορισμένη τιμή μπορεί να σας μεταφέρει σε όποιο σημείο επιλέξετε. Η τιμή καθορίζεται ανάλογα με την απόσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.