«Εργασιακός εκφοβισμός, Νίκησέ Τον»: Ο Ιωάννης Μαρκέτος παρουσιάζει το βιβλίο του στον Ιανό

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 19:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις MRK Try it παρουσιάζουν το βιβλίο του Ιωάννη Μαρκέτου με τίτλο «Εργασιακός εκφοβισμός, Νίκησέ Τον». Ένα βιβλίο το οποίο παρουσιάζει αφηγηματικά στο πως ένας εργαζόμενος μπορεί να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται  ώστε να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις σε δύσκολες συνθήκες.

«Εργασιακός εκφοβισμός, Νίκησέ Τον»: Ο Ιωάννης Μαρκέτος παρουσιάζει το βιβλίο του στον Ιανό

«Εργασιακός εκφοβισμός, Νίκησέ Τον»: Ο Ιωάννης Μαρκέτος παρουσιάζει το βιβλίο του στον Ιανό
«Εργασιακός εκφοβισμός, Νίκησέ Τον»: Ο Ιωάννης Μαρκέτος παρουσιάζει το βιβλίο του στον Ιανό

Ένα βιβλίο στου οποίου ο/η ήρωας είναι όπως εσύ και εγώ, αντιμετωπίζει ακριβώς τις ίδιες δυσκολίες και έχει τις ίδιες αγωνίες.

Θα μιλήσουν οι:

Ρένα Μπαρδάνη, Πρόεδρος Δ.Σ  ΕΛΙΝΥΑΕ

Lila de Chavez, Πρόεδρος Heritage & Museums

Ευάγγελος Σπύρου, Εκδότης

Μανώλης Παπαγρηγοράκης, Επίκουρος Καθηγητής ΕΚΠΑ , Δημιουργός της Μύρτιδας

Αχιλλέας Τόπας, Δημοσιογράφος

Βασίλης Κουτσίλας, Δημοσιογράφος

Θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου  ο ηθοποιος και δημιουργός της Modus Vivendi, Κρατερός Κατσούλης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 3 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

Link εκδήλωσης:

Link βιβλίου:

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει τον Εργασιακό Εκφοβισμό όπως ακριβώς είναι. Δίνει μορφή στις διαφορετικές εκφάνσεις του, περιγράφει τα αισθήματα που νιώθει και τις σκέψεις που έχει εκείνος που έχει στοχοποιηθεί. Πιο σημαντικό όμως είναι ότι παρουσιάζει τις λύσεις και την μεθοδολογία που χρειάζεται ώστε να διαχειριστεί και να απεγκλωβιστεί ένας εργαζόμενος από το τοξικό περιβάλλον στο οποίο είναι μέσα. Ο ήρωας του βιβλίου αντιμετωπίζει ιστορίες που είναι αληθινές , ιστορίες κανονικών ανθρώπων όπως εσύ και εγώ. Ο ήρωας είναι άντρας / γυναίκα με όνειρα, φιλοδοξίες, δεξιότητες, αγωνίες , θέληση να πετύχει επαγγελματικά , κοινωνικά, οικονομικά και νιώθει ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τον εργασιακό εκφοβισμό στην δουλειά του όχι ως ένα τέρας που του τρώει τα σωθικά αλλά ως ένα πρόβλημα που οφείλει να βρει την λύση του. Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο και αφιερωμένο για όλους και σε όλους μας και έχει ως σκοπό να βάλει μέσα μας τον σπόρο πως ο εργασιακός εκφοβισμός μπορεί να καταπολεμηθεί. Ότι τον εργασιακό εκφοβισμό μπορούμε και να τον διαχειριστούμε αλλά και να τον αποφύγουμε.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ιωάννης Μαρκέτος είναι κάτοχος MBA και έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες. Το 2017 ίδρυσε την MRK CONSULTING με εξειδίκευση στην Πρόληψη, Αποφυγή και Διαχείριση της Βίας και Παρενόχλησης στον κόσμο της Εργασίας, του Εργασιακού Εκφοβισμού ,του Εργασιακού Στρές και Burnout. Είναι εμπνευστής του πρωτότυπου σεμιναρίου, Διοίκηση Επιχειρήσεων: Τι Δεν Μας Μαθαίνουν στο Πανεπιστήμιο. Ένα σεμινάριο που βοηθάει τους εργαζόμενους και τα στελέχη να κατανοήσουν το πως πραγματικά λειτουργούν οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις. Πώς οφείλει ένα στέλεχος ή εργαζόμενος να λειτουργεί, να ακούει να σκέπτεται, να πράττει και  του Βιωματικού Σεμιναρίου Εργασιακός Εκφοβισμός – Νίκησε τον. Το σεμινάριο αυτό είναι ένα πρωτότυπο σεμινάριο που σκοπός του είναι όχι μόνο η Αποφυγή και Διαχείριση της Βίας και Παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας αλλά η Ενημέρωση, Πρόληψη και κυρίως η Λύση του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.