Εργαστήρια για παιδιά και εφήβους| Μικρός Νότος & ΟPEN

Το OPENTHEATER και η θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ ενώνουν τη γνώση και την εμπειρία τους και σε συνεργασία με το OPENSTUDIOPOST και τους ειδικευμένους συνεργάτες τους, δημιουργούν για πρώτη φορά στην Ελλάδαένα πρωτότυπο εργαστήριο για παιδιά και εφήβους στον χώρο της μεταγλώττισης και του voiceacting. 

 Μετά τα εξαιρετικά επιτυχημένα «Εργαστήρια Μεταγλώττισης ενηλίκων» από το OPENTHEATERέρχεται να υλοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία ιδέα του Ακίνδυνου Γκίκα, σκηνοθέτη – ηθοποιού και Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΟPENTHEATER.

Εργαστήρια για παιδιά και εφήβους| Μικρός Νότος & ΟPEN

Εργαστήρια για παιδιά και εφήβους| Μικρός Νότος & ΟPEN
Εργαστήρια για παιδιά και εφήβους| Μικρός Νότος & ΟPEN

Τα εργαστήρια με τίτλο «Δίνω φωνή στη δική μου ιστορία» απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους από 5 έως και 17 ετών κι έχουν τη σφραγίδα ποιότητας της θεατρικής ομάδας ΜIKΡΟΣ ΝΟΤΟΣ. Το OPENTHEATER και η θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ σε συνεργασία με το OPENSTUDIOPOST και τους συνεργάτες τους, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά και εφήβους με στόχο την εξοικείωσή τους με τις τεχνικές αλλά και τα εργαλεία του voiceacting με τη βοήθεια έμπειρων εμψυχωτών και σκηνοθετών φωνής.

Πώς χρησιμοποιώ τη φωνή μου στο μικρόφωνο για να δώσω φωνή σε έναν ήρωα, πώς η φωνή μου συναντιέται με τη φωνή του άλλου ώστε να ζωντανέψει μια ιστορία, πόσα μυστικά μπορεί να κρύβει ένα στούντιο post;

Μέσα από τεχνικές θεάτρου και δράματος, παιχνίδια ρυθμού και φωνής, τα παιδιά και οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να ζωντανέψουν παραμύθια και ιστορίες προσεγγίζοντας σωματικά και συναισθηματικά τους χαρακτήρες κάθε ιστορίας. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να πειραματιστούμε «παίζοντας» με τις δυνατότητες της φωνής μας, να ανακαλύψουμε τρόπους για να εκφράσουμε τη δική μας ιστορία.

Έτσι, η εξοικείωση των παιδιών και των εφήβων με ποικίλα εκφραστικά μέσα καθώς και η επαφή τους με τις τεχνικές του voiceacting, θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνθέσουμε τις δικές μας ιστορίες και στο τέλος του εργαστηρίου μέσα σε ένα υπερσύγχρονο στούντιο, όπως είναι το OPENSTUDIOPOST, να δημιουργήσουμε ένα audiobook ώστε να μοιραστούμε το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εργαστήρια για παιδιά και εφήβους| Μικρός Νότος & ΟPEN
Εργαστήρια για παιδιά και εφήβους| Μικρός Νότος & ΟPEN

Έναρξη εργαστηρίων: 2 Οκτωβρίου 2020

Διάρκεια εργαστηρίου: Κάθε κύκλος είναι 4μηνος και ολοκληρώνεται σε 16 συναντήσεις

Χώρος: ΟPENSTUDIOPOST(Σκύρου 78, Νέα Κυψέλη-απέναντι από Δικαστήρια Ευελπίδων)

Oι εγγραφές ξεκινούν την 1η Ιουνίου 2020

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες: 210 8831787 και 6936 587087 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10πμ-16.00)

ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ

1ο τμήμα: Νηπιαγωγείο, Α’ και Β΄Δημοτικού

2ο τμήμα: Γ΄, Δ΄, και Ε’ Δημοτικού

3ο τμήμα: ΣΤ’ Δημοτικού, Α’ και Β’ Γυμνασίου

4ο τμήμα: Γ’ Γυμνασίου, Α’ και Β’ Λυκείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.