Η Αθήνα αποκτά το MOXY της!

Το Moxy Athens City άνοιξε τις πόρτες του, εισάγοντας την Αθήνα σε μια νέα διασκεδαστική εκδοχή διαμονής. Προσφέρει στους funhunters μια μοναδική ξενοδοχειακή εμπειρία, στην πόλη που συνδυάζει την αρχαία ιστορία, τη γεμάτη ζωντάνια σύγχρονη κουλτούρα και την έντονη κοινωνική ζωή. Το Moxy Athens City βρίσκεται στην οδό Σταδίου, το τέλειο σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψει ο επισκέπτης τα «θέλγητρα» της Αθήνας, από την Ακρόπολη και τη γραφική γειτονιά της Πλάκας, τα μοναδικά μουσεία, το εμπορικό κέντρο, αλλά και τα μοντέρνα εστιατόρια και μπαρ του κέντρου της πρωτεύουσας.

Η Αθήνα αποκτά το MOXY της!

Η Αθήνα αποκτά το MOXY της!
Η Αθήνα αποκτά το MOXY της!

Η εμπειρία Moxy Athens City ξεκινά από το εντελώς πρωτότυπο check in στη receptionBar Moxy, με το signature cocktail καλωσορίσματος “Got Moxy“. Το γεμάτο ζωή μπαρ του λόμπι αποτελεί σημείο συνάντησης των επισκεπτών και του ποικιλόμορφου κοινού της πόλης όπου κυριαρχεί το 24/7 selfservice concept του Moxy με γευστικά σνακς για κάθε ώρα, φρέσκους χυμούς, καφέ και ποτά.

Τα 200+1 δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μοναδικά σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φωτισμούς led, που ενεργοποιούνται με την κίνηση, για μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Προσφέρουν φορητή συνδεσιμότητα που συμπληρώνεται με μεγάλες οθόνες HDTV και λειτουργία airplay.

Την ήσυχη χρωματική παλέτα των δωματίων σπάνε τα έντονα χρώματα που εμφανίζονται σε διάφορες πινελιές επίπλων και στα έργα τέχνης. Μια ξεχωριστή εμπειρία θα απολαύσουν όσοι επιλέξουν τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, ο οποίος είναι διαθέσιμος είτε για διαμονή ως σουίτα, είτε ως χώρος για private events, με απέραντη θέα στην Ακρόπολη και ολόκληρη την Αθήνα.

Τα αρχιτεκτονικά γραφεία Κοκκίνου-Κούρκουλα και Divercity Architects κατάφεραν να προσδώσουν δυναμισμό, καινοτομία και δημιουργικότητα στο ιστορικό Σαρόγλειο Μέγαρο, όπου άλλοτε στέγαζε τα δικαστήρια της Αθήνας. Η εξωτερική όψη του ακινήτου αντλεί έμπνευση από το δώρο της Θεάς Αθηνάς στην πόλη: την ιερή ελιά.

Μια ακόμη – σημαντική- καινοτομία του Moxy Athens City είναι η χρυσή πιστοποίηση LEED, καθώς πρόκειται για το πρώτο «πράσινο» ξενοδοχείο στην Ελλάδα που θα λάβει αυτή τη διάκριση.

Οι κοινόχρηστοι instagrammable χώροι θα αποτελέσουν αναμφίβολα talk of the town και σημείο συνάντησης για επισκέπτες και όχι μόνο. Τα έντονα graffiti που δημιούργησε αποκλειστικά για το ξενοδοχείο ο διεθνούς φήμης, Έλληνας street artist B., η διακόσμηση με έντονα χρώματα και pop αναφορές, δημιουργούν μια νεανική και ζωντανή ατμόσφαιρα.

Πίσω από αυτό το σύγχρονο έργο βρίσκονται εξέχουσες εταιρείες του κλάδου τους, η DIMAND και η PRODEA Investments, καθώς και η EBRD, ενώ η SWOT Hospitality, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων, έχει αναλάβει το management του ξενοδοχείου.

Η Αθήνα αποκτά το MOXY της!
Η Αθήνα αποκτά το MOXY της!

Εκ μέρους της PRODEA Investments, o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Άρις Καρυτινός επεσήμανε ότι «Μετά την πρώτη γεύση του Moxy brand που γνωρίσαμε μέσα από το Moxy Patra Marina, το πρώτο Moxy Hotel στη Μεσόγειο, ήρθε η ώρα για τη μητροπολιτική εκδοχή: το Moxy Athens City. To πιο trendy και γεμάτο ζωντάνια brand ξεκινά τη λειτουργία του στο πρώτο πράσινο ξενοδοχειακό κτήριο στην Ελλάδα και έρχεται να δώσει ένα ξεχωριστό στίγμα φιλοξενίας στον χάρτη της Αθήνας, με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά, περιβαλλοντικά και αισθητικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του κέντρου της πόλης. Δίνει έμφαση στη διάσταση τη αειφορίας, που είναι κεντρικός πυλώνας ανάπτυξης της PRODEA, ενώ αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς σημαντικών, ποιοτικών επενδύσεών μας στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο οποίος είναι ραγδαία αναπτυσσόμενος, ειδικά στη χώρα μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DIMAND Α.Ε., κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος: αναφέρει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Dimand συμβάλλει ενεργά στην ανανέωση του κέντρου της Αθήνας, με αυτή την μεγάλη επένδυση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το Μετοχικό Ταμείο Στρατού/ΛΑΕΔ, τον Δήμο Αθηναίων, την EBRD, την Alpha Bank και τη Marriott International για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και εκ των βασικών μετόχων της SWOT Hospitality, που έχει αναλάβει τη διαχείριση του Moxy Athens City, κ. Πάνος Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Το Moxy Athens City ανήκει σε μια ειδική κατηγορία φιλοξενίας. Είμαστε περήφανοι που μας εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση του νεότερου, πιο σύγχρονου και πιο προηγμένου τεχνολογικά ξενοδοχείου στην Αθήνα».

Το Moxy Athens City σηματοδοτεί το ένατο άνοιγμα ξενοδοχείου της Marriott International στην Αθήνα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις σχετικά με το Moxy Athens City κάντε κλικ εδώ:

reservations@moxyathenscity.com

Ακολουθήστε το Moxy Athens City στο Instagram: @moxyathenscity
#atthemoxy #moxyhotels #moxyathenscity #moxyath #swotgr #marriott
@swotgr @thevscope @c.drazos @marriottbonvoy @marriotthotels @moxyhotels @dimand_s.a @prodea_investments

*************************

Πληροφορίες για τους συντάκτες

Σχετικά με την Prodea Investments:

Η PRODEA Investments είναι η μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Με ενεργητικό άνω των €2,9 δις, ο όμιλος της PRODEA δραστηριοποιείται σε επενδύσεις σε ακίνητα και διοικείται από στελέχη με σημαντική εμπειρία στην εξεύρεση επενδυτικών ευκαιριών, υλοποίηση επενδύσεων και δημιουργία αξίας για την εταιρεία, τους μετόχους της και την κοινωνία. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της PRODEA Investments αποτελείται από περισσότερα από 370 εμπορικά ακίνητα, κυρίως γραφεία και καταστήματα, αλλά επίσης επεκτείνεται γρήγορα και στον τομέα των εμπορικών αποθηκών και τον ξενοδοχειακό τομέα. Άνω του 80% του χαρτοφυλακίου της βρίσκεται σε αστικές περιοχές υψηλής προβολής και εμπορικότητας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και επιλεκτικά σε άλλες βασικές αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως η Ιταλία.

Σχετικά με τη Dimand:

Η DIMAND εξειδικευμένη στην διαχείριση και ανάπτυξη ακινήτων, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής ενός ακινήτου. Η εταιρεία δραστηριοποιείται ως project, construction & facilities manager αλλά και ως τεχνικός σύμβουλος, καλύπτοντας, από το 2005, ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών σε ποικίλους τομείς. Εξειδικεύεται στην υλοποίηση ιδιαίτερα απαιτητικών έργων με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία δημιουργώντας σύγχρονα και βιώσιμα κτήρια με υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

Σχετικά με τη SWOT Hospitality:

Η SWOT Hospitality ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 και είναι μια κορυφαία εταιρεία Hotel Management με έδρα την Αθήνα, η οποία ειδικεύεται στην διαχείριση και ανάπτυξη τουριστικών ακινήτων, στις τουριστικές επενδύσεις, το Sales & Marketing και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η ικανότητα της SWOT να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις αυξανόμενες απαιτήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας της Φιλοξενίας έχει οδηγήσει κορυφαίους επενδυτές και developers να εμπιστευτούν την εταιρεία για την υλοποίηση του οράματός τους. Η SWOT Hospitality, επί του παρόντος διαχειρίζεται ξενοδοχεία διεθνών εμπορικών brands όπως η Marriott International Inc., η Hyatt Hotels Corporation, η Nikki Beach Hotels & Resorts έχοντας επίσης πιστοποίηση σαν white label operator (WLO) από την Accor S.A., την Intercontinental Hotels & Resorts και την Leading Hotels of the World.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.