Η φωτογραφία της εβδομάδας από το Instagram: To travelgirl.gr σου παρουσιάζει το Κάστρο της Μεθώνης

Το travelgirl.gr κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζει στους αναγνώστες του, τη φωτογραφία εκείνη που θα του κάνει εντύπωση στο Instagram. Ποδαρικό κάνει η φωτογραφία του Τάσου Ροβιθάκη με το Κάστρο της Μεθώνης.

Γράφει ο Τάσος Ροβιθάκης 

Έχω εμπειρία σε φωτογραφήσεις αυτοκινήτων κτιρίων και εκδηλώσεων αλλά το πρωταρχικό ενδιαφέρον μου είναι οι φωτογραφήσεις τοπίου.  Ταξιδεύω συχνά αναζητώντας την ομορφιά στα πιο γνωστά αλλά και άγνωστα μέρη του κόσμου, την οποία και απεικονίζω με έναν διαφορετικό τρόπο, κεντρίζοντας έτσι την προσοχή του θεατή. Στόχος μου είναι να προωθήσω την μοναδικότητα αυτών των τοπίων μέσω της δικής μου χαρακτηριστικής δράσης.
Μια από τις αγαπημένες μου τοποθεσίες που επισκέφτηκα πρόσφατα ήταν η κωμόπολη Μεθώνη στην Πελοπόννησο. Ένα όνομα που δοξάζεται από το ομώνυμο κάστρο της. Το κάστρο είναι χτισμένο σε έναν βράχο που εισχωρεί στην θάλασσα και χωρίζεται από την ξηρά με τεχνητή τάφρο. Κατά την άποψή μου, η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτεί κανείς αυτό το κάστρο και να αφεθεί στην μαγεία του χωρίς να παρεμποδίζεται από το πλήθος τουριστών που το επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες.
Όσον αφορά στην φωτογραφία κάτωθεν, ο φωτισμός του μονοπατιού προήλθε από την χρήση δικού μου φακού και όχι από ήδη υπάρχον τεχνητό φωτισμό. Με την χρήση του φακού στόχευσα στην δημιουργία ωραίας αντίθεσης με τους μπλε τόνους της εικόνας.

Instagram: @taz.rt

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.