Μήλα με σοκολάτα: Η συνταγή που θα λατρέψεις το φρούτο του χειμώνα!

Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα λένε και μάλλον έχουν απόλυτο δίκιο! Φυσικά όταν αυτό το συνδυάζεται και με σοκολάτα τότε μιλάμε για ακαταμάχητο. Φτιάξτε μήλα με σοκολάτα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το αγαπημένο σας φρούτο!

View this post on Instagram

. . . #新感覚 . . 今回は「生チョコりんご」を作りました🍎🍫 . 新感覚で新食感なのに相性は抜群‼️ . 生チョコはちょっと甘すぎて苦手…という方には最適かも⁈ . 生チョコ、そしてりんごの酸味とシャキシャキ食感が今世紀最大のベストマッチを生みましたッ!😁👍 . Kompatibilitas antara cokelat mentah dan apel sangat baik . . ■材料■ ミルクチョコレート100g(2枚) 生クリーム45g りんご1個 シナモンパウダー . ■ Bahan ■ Coklat susu 100 g (2 buah) 45 g krim segar 1 apel Bubuk kayu manis . . #バーソロミューブック #川暮らしのバソロッティ . . . . ——✂︎—————————— . 〜★☆Follow me☆★〜 ▼TikTok 動画毎日投稿! ID: bartholomew_book Follower 70万人突破! 月間再生回数 3千8百万回超えました! . ▼Twitterは「バーソロミューブック」で検索 . ▼YouTubeはホームから(All Movie) @bartholomew_book . ——✂︎—————————– . ▼お仕事のご依頼等はDMまでよろしくお願い致します。 . ▼お手紙・贈り物等の宛先 〒150-0041 東京都渋谷区神南1-12-16 アジアビル7F CARAFUL株式会社 バーソロミュー・ブック宛 . ——✂︎—————————— . . . . #cokelat #resepmudah#memasak #mudahdimasak #outdoorstyling #rawchocolates #videomemasak #チョコレート好き #生チョコりんご #tiktokfood #goodfoods #りんご料理 #時短レシピ #時短料理 #アウトドア料理 #outdoorfood #クッキングラム #りんご #りんごレシピ #lgbt #烹饪 #ソロバーベキュー #applechocolate #料理楽しい #りんごちゃん #料理動画

A post shared by バーソロミュー・ブック「川クック」 (@bartholomew_book) on

Υλικά για μήλα με σοκολάτα

• 4 μεγάλα και σφιχτά μήλα
• 50 γρ. ζάχαρη
• 2 ξυλαράκια κανέλας• 200 γρ. κουβερτούρα σε κομμάτια
• 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
• 100 γρ. βούτυρο
• 25 γρ. τσάι με γεύση μήλου
• 5 ασπράδια αυγών
• 50 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη

View this post on Instagram

Estamos sem psicológico para explicar o quão linda e fofínea está essa maçã!!! 👧👶❤️🤸‍♂️ No Dia das Crianças queremos mimar muito todo mundo!! 🍏 com nosso caramelo artesanal, mini balas Fini finalizado com chocolate belga ao leite ou branco!! . Vem garantir a sua e tornar o dia 12 muitooooo especial 😍 . Esperamos vocês hoje de 14h às 22h!! ⏰ Lembrando que também fazemos entregas 👉🏼 entrar em contato via direct ou wpp 🚚 . #janesapplefactory #melhordomundo #diadascrianças #tiradentes #tiradentesmg #tiradentesmais #mg #minasgerais #applecaramel #caramelapple #caramelapples #applechocolate #chocolatecoveredapples #balasfini #12deoutubro #chocolatebelga #callebautchocolate #instafood #yummy

A post shared by Jane's Apple Factory (@janesapplefactory) on

Πώς φτιάχνω τα μήλα με σοκολάτα 

1. Καθαρίζουμε τα μήλα και κόβουμε το κάθε ένα σε 8 κομμάτια.
2. Τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και την κανέλα και τα σκεπάζουμε με νερό (όχι πολύ).
3. Τα βάζουμε να βράσουν έως ότου μαλακώσουν τα μήλα (όχι πολύ).
4. Αφήνουμε να κρυώσουν, γεμίζουμε 8 μεγάλα ποτήρια του κρασιού μέχρι τη μέση και τα βάζουμε στο ψυγείο.

1. Βάζουμε το τσάι μέσα στην κρέμα γάλακτος για 24 ώρες.
2. Τοποθετούμε την κρέμα μαζί με το βούτυρο στη φωτιά και μόλις πάρει βράση, την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα σουρώνοντάς την από το τσάι. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει καλή ομογενοποίηση.
3. Xτυπάμε το ασπράδι αυγού μαζί με τη ζάχαρη, σε χαμηλή ταχύτητα, στο μίξερ έως ότου η μαρέγκα σφίξει.
4. Ρίχνουμε τη μαρέγκα στο μείγμα της σοκολάτας, ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τα ποτήρια πάνω από την κομπόστα μήλου.
5. Αφήνουμε να κρυώσουν και γαρνίρουμε με αφυδατωμένες φέτες μήλου.

Αφυδατωμένα μήλα:
1. Καθαρίζουμε τα μήλα εξωτερικά πολύ καλά και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες.
2. Τα τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα, πασπαλίζουμε ελαφρώς με ζάχαρη κρυσταλλική και τα βάζουμε στο φούρνο στους 80ο C για 3 ώρες τουλάχιστον.
3. Στο ενδιάμεσο, τα αναποδογυρίζουμε και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και από την άλλη πλευρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.