Ο chef από το Μουράγιο των Σπετσών μαθαίνει στο travelgirl.gr την συνταγή “ψάρι αλά σπετσιώτα”

Μία από τις παραδοσιακές συνταγές των Σπετσών είναι το ψάρι αλά σπετσιώτα. Τι είναι αυτό που κάνει αρκετούς να θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το πιάτο; Εγώ επισκέφθηκα το εστιατόριο Μουράγιο στο παλιό λιμάνι του νησιού και συνάντησα τον σεφ, Ντίνο Βιγκλιάρη. Μπήκα στην κουζίνα μαζί του και του ζήτησα να μου δείξει τη μυστική συνταγή!

Αφού έγινε το ψάρι, καθήσαμε να το απολαύσουμε βλέποντας την απίστευτη θέα! Εσείς δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε να το φτιάξετε στο σπίτι!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.