Τα παγωτά αρχίζουν κι έχουν την τιμητική τους αυτό τον καιρό. Εγώ λοιπόν σου προτείνω να φτιάξεις το πιο ωραίο παγωτό παρφέ σοκολάτας που θα σε ξετρελάνει.
Υλικά για παγωτό παρφέ σοκολάτα
500 γρμ κρέμα γάλακτος
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
250 γρμ κουρβερτούρα
2 βανίλιες
1 κούπα με καβουρδισμένα αμύγδαλα (χοντροκομμένα)
1/2 κούπα φρουί γλασέ ψιλοκομμένα
σιρόπι σοκολάτας magic cracky

Εκτέλεση συνταγής για παγωτό παρφέ σοκολάτα
Χτυπήστε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Προσθέστε έπειτα το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τις βανίλιες.
Παράλληλα λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και ρίξτε τη μέσα στο μείγμα σας.
Τέλος προσθέστε τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, τα φρουί γλασέ και ανακατέψτε καλά. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέστε όσο σιρόπι θέλετε από πάνω, κλείστε με ένα καπάκι και τοποθετήστε στην κατάψυξη να παγώσει.
Αφήστε μέχρι να παγώσει καλά και απολαύστε το σε μπολάκι ή χωνάκι!