Παγωτό ροδάκινο με 4 υλικά: Η συνταγή του καλοκαιριού

Λατρεύω το ροδάκινο κάθε στιγμή της ημέρας. Πόσο μάλλον όταν το παγωτό που τρώω έχω τη γεύση και τη μυρωδιά του. Επειδή όμως τίποτα δεν είναι δύσκολο αν σου αρέσει η ζαχαροπλαστική και γενικότερα η μαγειρική σου προτείνω να το φτιάξεις στο σπίτι. ΤΑ βήματα είναι απλά και τα υλικά μόνο 4!

ΥΛΙΚΑ:
• 1\2 kg γιαούρτι της αρεσκείας σας
• 1\2 kg ΦΥΤΙΚΗ κρέμα γάλακτος
• 200 – 300 gr ζάχαρη

• 3-4 ώριμα ροδάκινα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Χτυπάμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη στο μίξερ με σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
2. Προσθέτουμε την κρέμα σιγα σιγα χτυπώντας.
3. Μόλις αφρατέψει προσθέτουμε τα ροδάκινα πολτοποιημένα στο blender.
4. Βάζουμε το μειγμα στην κατάψυξη και καθε 30-40′ το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 4-5 φορές
5. Το αφήνουμε να παγώσει κι είναι έτοιμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.