Συνταγή για σπιτικό παγωτό ροδάκινο

Σας αρέσει το ροδάκινο; Εγώ σας έχω μία συνταγή με 4 υλικά που θα λατρέψετε και θα φτιάξετε το πιο ωραίο σπιτικό παγωτό.

ΥΛΙΚΑ:
• 1\2 kg γιαούρτι της αρεσκείας σας
• 1\2 kg ΦΥΤΙΚΗ κρέμα γάλακτος
• 200 – 300 gr ζάχαρη

• 3-4 ώριμα ροδάκινα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Χτυπάμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη στο μίξερ με σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
2. Προσθέτουμε την κρέμα σιγα σιγα χτυπώντας.
3. Μόλις αφρατέψει προσθέτουμε τα ροδάκινα πολτοποιημένα στο blender.
4. Βάζουμε το μειγμα στην κατάψυξη και καθε 30-40′ το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 4-5 φορές
5. Το αφήνουμε να παγώσει κι είναι έτοιμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.