Συνταγή για το Πάσχα: Αυγά τυλιχτά σε σφολιάτα!

Χρόνια πολλά! Εγώ σήμερα θα σου παρουσιάσω μία πολύ εύκολη συνταγή για ένα τέλειο ορεκτικό. Αυγά τυλιχτά μέσα σε σφολιάτα για να βάλεις στο πασχαλινό τραπέζι.

 

ΥΛΙΚΑ

• Βρασμένα αυγά ολόκληρα ξεφλουδισμένα
• ζαμπόν – τυρί
• φύλλο είτε σφολιάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε πολύ καλά τα αυγά μας, τα ξεφλουδίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τυλίγουμε κάθε αυγό με μία φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί. Στη συνέχεια το τυλίγουμε όλο μαζί με ένα κομμάτι φύλλο που έχουμε κόψει ανάλογα με το μέγεθος του αυγού. Δεν πρέπει να φαίνεται τίποτα από το εσωτερικό. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.