Συνταγή για το πιο εύκολο σκορδόψωμο!

Το σκορδόψωμο είναι από τις συνταγές που αρκετά συχνά οι αγαπημένοι μας chefs προτείνουν να φτιάξουμε. Εγώ βρήκα την πιο εύκολη συνταγή από την αναγνώστρια του travelgirl.gr Ελένη Βλαχοδήμου και σας την παρουσιάζω.

Συνταγή για το πιο εύκολο σκορδόψωμο!
Συνταγή για το πιο εύκολο σκορδόψωμο!

Υλικά για σκορδόψωμο

1 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε φέτες αλλά όχι εντελώς, να μην διαχωριστούν οι φέτες
ελαιόλαδο αρκετό
8 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες

αλάτι
μαύρο πιπέρι
μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι

Συνταγή για το πιο εύκολο σκορδόψωμο!
Συνταγή για το πιο εύκολο σκορδόψωμο!

Εκτέλεση συνταγής για σκορδόψωμο

Προσθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Κόβεις μια λαδόκολα σε μέγεθος ώστε να φτάσει να τυλίξεις την μπαγκέτα μέσα. Την βρέχεις και τη στύβεις και την απλώνεις πάνω σε μια επιφάνεια. Βάζεις απάνω την μπαγκέτα και περιχύνεις με μπόλικο ελαιόλαδο και ανάμεσα στις φέτες. Ρίχνεις τα μυρωδικά και γεμίζεις και ανάμεσα στις φέτες. Προσθέτεις κατά τον ίδιο τρόπο και το σκόρδο, αλατοπιπερώνεις καλά. Τυλίγεις το ψωμί στη λαδόκολα και τσαλακώνεις τις άκρες να είναι κλεισμένη καλά. Τοποθετείς το ψωμί στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά να ροδίσει. Το βγάζεις το ξετυλίγεις και το κόβεις σε φέτες.

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.