Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο που λιώνουν στο στόμα!

Είναι αλήθεια ότι το χοιρινό κρέας για να γίνει νόστιμο θα πρέπει να είναι ζουμερό και να λιώνει στο στόμα, σαν λουκούμι. Τι θα λέγατε λοιπόν να φτιάχνατε χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο;

Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο που λιώνουν στο στόμα!
Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο που λιώνουν στο στόμα!

Υλικά για χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο

5 χοιρινές μπριζόλες (1 – 1,2 κιλά)
1/2 φλ.τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο
1 φλ.τσαγιού νερό
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. αλάτι

1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1/2 κ.γ. κόλιανδρο τριμμένο
1/2 ζουμερό λεμόνι (τον χυμό του)

Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο που λιώνουν στο στόμα!
Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο που λιώνουν στο στόμα!

Εκτέλεση συνταγής για χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο

Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί.
Σε ένα μεγάλο σέικερ ή ένα μπόλ χτυπάμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τις μπριζόλες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας να πάει παντού το μίγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° γιά 1 ώρα περίπου (ανάλογα με το πάχος κοψίματος) και αφού στο ενδιάμεσο τις γυρίσουμε μία φορά.

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.