Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του youfly.com για το μέλλον των πολιτιστικών θεαμάτων

Το Youfly.com διεξήγαγε τη δεύτερη μεγάλη του πανελλαδική δημοσκόπηση για τον πολιτισμό και τα θεάματα το 2020-2021, με στόχο την αποτύπωση των τάσεων του κοινού σε σχέση με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κλειστούς πλέον χώρους.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του youfly.com για το μέλλον των πολιτιστικών θεαμάτων

Δημοσκόπηση: Έχουν μέλλον τα θεάματα το 2020-2021;
Δημοσκόπηση: Έχουν μέλλον τα θεάματα το 2020-2021;

Λίγο πριν την προγραμματισμένη τους έναρξη για τη χειμερινή σεζόν, τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και οι χώροι μουσικών εκδηλώσεων και συναυλιών περιμένουν με κομμένη την ανάσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, για να δουν αν θα καταφέρουν να δουλέψουν και κυρίως, αναμένουν τις πληρότητες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να πληρούν, για την προστασία κοινού και εργαζομένων.

Η δημοσκόπηση του Youfly.com κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας αναγνωστών. Το ερωτηματολόγιο της δημοσκόπησης, συμπληρώθηκε από τον αριθμό ρεκόρ των 2004 συμμετεχόντων, γεγονός που από μόνο του αντικατοπτρίζει το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την πορεία των πολιτιστικών εκδηλώσεων και του πολιτισμού εν γένει, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η πανελλαδική δημοσκόπηση, που ξεκίνησε την Δευτέρα 21/9/2020 και έληξε το Σάββατο 26/9/2020, απευθυνόταν σε κοινό 18-65 ετών και αποτελούνταν από 10 ερωτήσεις, που είχαν ως στόχο την αποτύπωση των προθέσεων του φιλοθεάμονος κοινού, σε σχέση με την προσέλευσή του σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την παρακολούθηση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, για τη περίοδο 2020-2021.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης,

κάντε κλικ ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αποτυπώνουν την γνήσια αγωνία του κοινού για την τύχη που προδιαγράφεται για το πολιτιστικό τοπίο της χώρας, σε μια περίοδο που οι χώροι πολιτιστικού ενδιαφέροντος παραμένουν κλειστοί με κρατική οδηγία και οι Παραγωγοί αναμένουν την ανακοίνωση των νέων μέτρων, για τις ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων τους. Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν την σαφή πρόθεση της πλειοψηφίας του κοινού να μείνει πιστό στην πολιτιστική σκηνή της χώρας και να προσέλθει στους χώρους του πολιτισμού, εφόσον τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι απαραίτητες συνθήκες περιορισμού του COVID-19.

Ελπίζουμε τα συμπεράσματα να αποτελέσουν χρήσιμο εργαλείο για όλους τους αρμόδιους φορείς και εν ευθέτω χρόνο να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, που θα επιτρέψουν στους Παραγωγούς να εκκινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, οι οποίες θα εξασφαλίσουν για το κοινό αλλά και τους εργαζομένους την απρόσκοπτη λειτουργία των χώρων πολιτιστικού ενδιαφέροντος, τηρώντας πάντα τις οδηγίες των ειδικών.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ,
για την σεζόν 2020-2021

Έναρξη Δευτέρα 21/9/2020 – Λήξη Σάββατο 26/9/2020

Πανελλαδικό δείγμα

Ηλικία: 18-65 ετών

Αριθμός συμμετεχόντων: 2004

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δημοσκόπησης,
κάντε κλικ
ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.