To travelgirl.gr στο Ark για το 2o Symposio at Ark δοκιμάζει τα πιάτα από το βραβευμένο εστιατόριο Santoro

Στο πέμπτο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου «Symposio at Ark», μεταφερθήκαμε νοερά και γευστικά στο νησί του ηφαιστείου δοκιμάζοντας το πολύ ατμοσφαιρικό και βραβευμένο εστιατόριο του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grace», το «Santoro»

Περίπου στις 21.00 το βράδυ ήμουν εκεί για να απολαύσω από κοντά το ειδικό μενού, με την επιμέλεια του εξαίρετου σεφ JeanCharles Metayer, που εκτελέστηκε από τον ταλαντούχο chef de cuisine του εστιατορίου Γιάννη Κουτσοπεράκη και ήταν γεμάτο με φινετσάτες και υψηλού επιπέδου δημιουργίες, που σερβίρουν τη Σαντορίνη στο πιάτο.

Το μενού που απολαύσαμε:

Welcome Drink Ούζο 12 

Amuse Bouche 
Μους από φάβα και ταρτάρ τομάτας Σαντορίνης με βινσάντο 

Ορεκτικό 
Κυδώνια ποσέ 
σε μπίρα Yellow Donkey με μπισκότο από θυμάρι 

Κυρίως Πιάτο 
Φρέσκος βακαλάος
σε κρούστα από προζύμι με άγρια χόρτα φρικασέ και σκόνη από αμπελόφυλλα

Επιδόρπιο 
Υφές μήλου με κρέμα butterscotch και παγωτό κανέλα

Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.