Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ Γιώργος Βάλλης μίλησε σε Mega, Ant1, Eρτ και Star για το ναυτικό δυστύχημα ανοιχτά της Κάσου

Για το ναυτικό δυστύχημα ανοιχτά της Κάσου μίλησε ο πρόεδρος της ΠΕΠΙΕΘ, Γιώργος Βάλλης στο MEGA , στον ΑΝΤ1, στην ΕΡΤ1 και στο STAR.  Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) σε ιστιοφόρο ισπανικής σημαίας και πλήρωμα 9 ατόμων, κατά τη διάρκεια της ναυτικής εκδήλωσης Aegean 600.

O Γιώργος Βάλλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Ράνια Τζίμα

O Γιώργος Βάλλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Ράνια Τζίμα
O Γιώργος Βάλλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με την Ράνια Τζίμα

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Σκαφών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, στη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για ναυτικό δυστύχημα  που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) σε ιστιοφόρο ισπανικής σημαίας και πλήρωμα 9 ατόμων, στα ανοιχτά της Κάσου, κατά τη διάρκεια της ναυτικής εκδήλωσης Aegean 600.

Ο Γιώργος Βάλλης στην εκπ0μπή του Νίκου Ευαγγελάτου 

Ο Cpt. Γιώργος Βάλλης σημειώνει ότι το δυστύχημα λογικά έγινε λόγω ελλιπών μέτρων ασφαλείας και λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Θεωρητικά θα έπρεπε να είναι δεμένη πάνω στο σκάφος για τυχόν ατύχημα. Σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες μελτεμιών όλα τα πληρώματα και οι ιδιοκτήτες δεν πρέπει να ρισκάρουν και να παίρνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας σεβόμενοι πάντα τη θάλασσα και τους κανόνες που τη διέπουν. Μάλιστα συμπληρώνει ότι πολλές φορές με άσχημες καιρικές συνθήκες ακόμα και τα μεγάλα καράβια της γραμμής σταματάνε με απαγορευτικό.

Ο Γιώργος Βάλλης στο Star στο κεντρικό δελτίο με τον Σπύρο Λάμπρου 

Ο Γιώργος Βάλλης στο Star στο κεντρικό δελτίο με τον Σπύρο Λάμπρου 
Ο Γιώργος Βάλλης στο Star στο κεντρικό δελτίο με τον Σπύρο Λάμπρου

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Σκαφών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, μίλησε στο STAR NEWS και στον Σπύρο Λάμπρου για ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) σε ιστιοφόρο ισπανικής σημαίας και πλήρωμα 9 ατόμων, στα ανοιχτά της Κάσου, κατά τη διάρκεια της ναυτικής εκδήλωσης Aegean 600. ΟCpt. Γιώργος Βάλλης αναφέρει ότι η 40χρονη αθλήτρια, καθώς πήγε να ανοίξει το πανί, έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει το ποδάρι του ιστιοπλοϊκού και να την σκοτώσει. Θα πρέπει όλα τα πληρώματα και οι ιδιοκτήτες να μην ρισκάρουν και να παίρνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας σεβόμενοι πάντα τη θάλασσα και τους κανόνες που τη διέπουν.

Ο Γιώργος Βάλλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη

Ο Γιώργος Βάλλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Ο Γιώργος Βάλλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Σκαφών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) σε ιστιοφόρο ισπανικής σημαίας και πλήρωμα 9 ατόμων, στα ανοιχτά της Κάσου, κατά τη διάρκεια της ναυτικής εκδήλωσης Aegean 600. Ο Cpt. Γιώργος Βάλλης σημειώνει ότι το δυστύχημα λογικά έγινε λόγω ελλιπών μέτρων ασφαλείας και λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες μελτεμιών όλα τα πληρώματα και οι ιδιοκτήτες δεν πρέπει να ρισκάρουν και να παίρνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας σεβόμενοι πάντα τη θάλασσα και τους κανόνες που τη διέπουν.

Ο Γιώργος Βάλλης στην ΕΡΤ

Ο Γιώργος Βάλλης στην ΕΡΤ
Ο Γιώργος Βάλλης στην ΕΡΤ

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Σκαφών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, μίλησε στην ΕΡΤ1 για ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) σε ιστιοφόρο ισπανικής σημαίας και πλήρωμα 9 ατόμων, στα ανοιχτά της Κάσου, κατά τη διάρκεια της ναυτικής εκδήλωσης Aegean 600.
Ο Cpt. Γιώργος Βάλλης σημειώνει ότι το δυστύχημα λογικά έγινε κάτω από πάρα πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες μελτεμιών όλα τα πληρώματα και οι ιδιοκτήτες δεν πρέπει να ρισκάρουν και να παίρνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας σεβόμενοι πάντα τη θάλασσα και τους κανόνες που τη διέπουν. Ζημιές έχει υποστεί και το σκάφος.

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.