To travelgirl.gr μπήκε στην κουζίνα της Μαρίας Εκμετσίογλου και σας δείχνει την συνταγή για Αρναούτ-Τζιερι

Το Αρναούτ Τζιερι είναι συκωτάκια κομμένα ζάρια με πατάτες επίσης ζάρια τα  οποία σωτάρονται κι έπειτα γαρνίρονται με φρέσκο μαιντανό. Πολύ ωραίος ουζομεζές. Εγώ λοιπόν κατά την επίσκεψή μου στο εστιατόριο της Μαρίας Εκμετσίογλου στην Αθήνα, μπήκα στην κουζίνα με τον γιο της, Πασχάλη Αφθονίδη και το φτιάξαμε!

Δείτε στο βίντεο όλη την συνταγή για να το κάνετε κι εσείς στο σπίτι!

Διαβάστε επίσης: To travelgirl.gr δοκίμασε τα νέα πιάτα της Μαρίας Εκμεκτσίογλου και μπήκε στην κουζίνα να φτιάξει συνταγή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.