To travelgirl.gr μπήκε στο τυροκομείο ΕΑΣ Νάξου κι είδε από κοντά την διαδικασία παρασκευής της γραβιέρας

Ένα από τα τοπικά προιόντα της Νάξου όπου είναι φημισμένο ακόμη και στο εξωτερικό είναι η γραβιέρα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στο νησί, επισκέφθηκα το τυροκομείο ΕΑΣ Νάξου για να δω από κοντά με ποιον τρόπο παρασκευάζονται τα τυριά.

Είναι ένας χώρος όπως μου είπε ο πρόεδρος,  Δημήτρης Καπούνης που δεν επιτρέπεται να μπει κανείς γιατί όλα είναι αποστειρωμένα. Κάτι φυσικά που είναι απολύτως λογικό. Αφού εβαλα την κατάλληλη στολή μπήκα μέσα στο τυροκομείο κι εκεί συνάντησα τον διευθυντή παραγωγής, Δημήτρη Βερνίκο.

Αφού μιλήσαμε μπήκα κι εγώ μέσα για να πάρω μέρος στη διαδικασία έχοντας δίπλα μου πάντα τον Δημήτρη Καπούνη!

Φωτογραφίες

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.